Greitas, purus ir drėgnas obuolių pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Greitas obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Kai ateina ruduo, namai pradeda kvepėti naminiu obuolių pyragu. Štai paprastas ir greitas, purus ir drėgnas obuolių pyragas ! Kai ateina ruduo, namai pradeda kvepėti naminiu obuolių pyragu. Štai paprastas ir greitas, purus ir drėgnas obuolių pyragas ! Dalia, Saldymetis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 vienetai obuolių
4 vienetai kiaušinių
6 šaukštai miltų (su kaupu)
100 gramų cukraus
100 gramų sviesto
100 gramų grietinės
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek vanilinio cukraus
šiek tiek cinamono (apvoliojimui)
šiek tiek cukraus (apvoliojimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilti išlydytą sviestą, grietinę ir išmaišyti.
2.
Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų, viską sukrėsti į masę, atsargiai pamaišyti, palaipsniui suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Masė turi būti puri.
3.
Obuolius nulupti ir supjaustyti gabaliukais, apibarstyti cinamonu ir cukrumi, truputį apvolioti ir sukrėsti į tešlą. Viską atsargiai išmaišyti.
4.
Kepti kepimo formoje, išteptoj aliejumi, 180 C laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital