Greitas prancūziškas vaisių desertas Flaugnarde

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Prancūziškas vaisių desertas Flaugnarde
Prancūziškas vaisių desertas Flaugnarde
Prancūziškas vaisių desertas Flaugnarde
Prancūziškas vaisių desertas Flaugnarde
Prancūziškas vaisių desertas Flaugnarde
Prancūziškas vaisių desertas Flaugnarde
Autorius apie receptą: Taip paprastai ir taip gerai retai kada būna. Draugė vis stebėjosi, kaip iš ingridientų, naudotų pusryčių omletui, pagaminau desertą. Ir ne šiaip desertą, o didelį kanelės Taip paprastai ir taip gerai retai kada būna. Draugė vis stebėjosi, kaip iš ingridientų, naudotų pusryčių omletui, pagaminau desertą. Ir ne šiaip desertą, o didelį kanelės pusbrolį su vaisiais. Nors flaugnarde neturi traškios susicukravusios plutelės, būdingos kanelei, skonis tikrai panašus. Jeigu vaisiai maži - naudokite jų dvigubai daugiau. Be to, abrikosus galima keisti mėgiamomi uogomis ir kitais vaisiais. Obuoliai, persikai, kriaušės, slyvos ir t.t. Cukrų esu keitusi 4 v.š. klevų sirupo - pavyko puikiai. Originaliame recepte pilami keli šaukštai viskio. Išbandžiau su ir be alkoholio. Nelabai ir pasigedom. (...daugiau) Natalija, Stebuklinga mėta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai abrikosų (jei maži - 10 vnt.)
5 vienetai braškių (jei mažos - 10 vnt. )
3 vienetai kiaušinių (didelių)
180 mililitrų pieno
70 gramų miltų
60 mililitrų grietinėlės
4 šaukštai cukraus (arba klevų sirupo)
3 šaukštai brendžio (nebūtina)
3 lašai vanilės ekstrakto
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštas cukraus pudros (papuošimui)
pagal poreikį sviesto (formai ištepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Abrikosus ir barškes supjaustom pusiau, ir sudedame į sviestu išteptą kepimo formą. Atidėkite į šalį.
2.
Dubenyje išplakam kiaušinį, pieną, grietinėlę, vanilę ir brendį (nebūtina). Taip pat įpilkite sirupą, jeigu juo keisit cukrų.
3.
Beriam cukrų, miltus, žiupsnelį druskos. Išplakam, kad neliktų gumuliukų. Naudojau elektrinį trintuvą. Masę supilam į kepimo formą.
4.
Pašauname į iki 190 C laipsnių įkaitintą orkaitę 30 - 35 min. Pudrą beriam tik tada, kaip pyragas – apkepas atvės, nes atsitiks kaip nuotraukose .;)
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital