Greitas plovas su paukštiena čenachinėse

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Plovas čenachinėse
Autorius apie receptą: Skanu, sotu ir lengvai pagaminama. Geriausia tai, kad beveik nereikia stovėti prie viryklės - paruošei, sudėjai į čanachines, pašovei į orkaitę ir ilsiesi, kol troškinasi. Skanu, sotu ir lengvai pagaminama. Geriausia tai, kad beveik nereikia stovėti prie viryklės - paruošei, sudėjai į čanachines, pašovei į orkaitę ir ilsiesi, kol troškinasi. Beje, mėsą galite naudoti ir kitokią mėgiamą. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų kalakutienos (šlaunelių mėsos)
3 vienetai morkų (vidutinio dydžio)
2 vienetai svogūnų
15 šaukštų ryžių
3 šaukštai pomidorų padažo
4 skiltelės česnako
pagal skonį petražolių (smulkintų)
pagal skonį džiovinto raudonėlio
pagal skonį saldžiosios paprikos miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Mėsą supjaustyti nedideliais gabalėliais ir ant didelės ugnies trumpai apkepti keptuvėje iš visų pusių.
2.
Kitoje keptuvėje apkepti stambia tarka sutarkuotas morkas, paskui sudėti smulkintus svogūnus ir česnakus, ir viską kepti, kol pradės minkštėti. Įdėti pomidorų padažą, prieskonius, apkeptą mėsą, viską išmaišyti ir išjungti viryklę. Pabaigoje įmaišyti smulkintas petražoles.
3.
Ryžius perplauti po tekančiu vandeniu 3 - 5 kartus, kol nubėgantis vanduo bus skaidrus.
4.
Į čanachines padalinti mėsą su morkomis, tada sudėti po 2,5 - 3 šaukštus ryžių, pagardinti druska ir ant viršaus užpilti verdančio vandens, kad ryžius apsemtų 1 - 1,5 centimetro.
5.
Troškinti įkaitintoje 200 C laipsnių orkaitėje apie 40 - 45 minutes. Patiekti su salotomis ar pjaustytomis daržovėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital