Greitas perteptų vaflių "tortas" su plikytu kremu

AUTORIUS:
Justyna Gaidamovič
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Greitas perteptų vaflių "tortas" su plikytu kremu
Autorius apie receptą: Mano vaflinis tortas - tai daugeliui nuo vaikystės pažįstamas vaflių slėgtainis, pertepamas kondensuoto pieno ir sviesto kremu, bet šį kartą išbandžiau plikytą. Mano vaflinis tortas - tai daugeliui nuo vaikystės pažįstamas vaflių slėgtainis, pertepamas kondensuoto pieno ir sviesto kremu, bet šį kartą išbandžiau plikytą. Justyna Gaidamovič
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
20 vienetų vaflių lakštų
500 mililitrų pieno
500 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
130 gramų cukraus
100 gramų sviesto (kambario temperatūros)
4 vienetai kiaušinių trynių
4 šaukštai miltų
1 vienetas citrinos žievelės (tarkuotos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pieną užvirinkite ir leiskite truputį atvėsti.
2.
Trynius išsukite su cukrumi iki purumo, įmaišykite miltus. Nuolat maišydami supilkite dar karštą pieną. Šiek tiek pakaitinkite ant nedidelės ugnies kelias minutes, kol kremas sutirštės. Nuoimkite nuo ugnies, dėkite pjaustytą sviestą, tarkuotą žievelę ir išplakite elektriniu plakikliu iki vientitos masės. Palikite atvėsti.
3.
Grietinėlę išplakite iki standumo ir įmaišykite į kremą.
4.
Kiekvieną vaflio lakštą sutepkite kremu, ir dėkite vieną ant kito. 12 valandų palaikykite šaldiklyje. Skanaus!
AUTORIUS: Justyna Gaidamovič
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital