Greitas paukštienos ir ryžių troškinys orkaitėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Vištienos ir ryžių troškinys orkaitėje
Vištienos ir ryžių troškinys orkaitėje
Vištienos ir ryžių troškinys orkaitėje
Autorius apie receptą: Puikus pasiūlymas - viską paruošite viename inde, t.y. keptuvėje. Aišku su sąlyga, jei ją galima naudoti orkaitėje. Jei ir ne, tikrai nebus sudėtinga viską perpilti į kepimo Puikus pasiūlymas - viską paruošite viename inde, t.y. keptuvėje. Aišku su sąlyga, jei ją galima naudoti orkaitėje. Jei ir ne, tikrai nebus sudėtinga viską perpilti į kepimo indą. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
340 gramų paukštienos (naudojau antienos kulšelių mėsą)
1 vienetas pak choi salotos (azijos kopūsto)
150 gramų ryžių
100 gramų pievagrybių (šviežių)
6 šaukštai pomidorų padažo
1 vienetas pomidorų
1 gabalėlis poro (nedidelio)
1 šaukštelis maltos raudonosios paprikos
0.5 šaukštelio džiovintų bazilikų
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį vandens (verdančio)
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus, dėkite nedideliais gabalėliais supjaustytus paukštienos gabalėlius ir kepkite tol, kol gabalėliai iš visų pusių pabals.
2.
Dėkite kubeliais smulkintą pomidorą, riekelėmis pjaustytus pievagrybius, siaurais ruoželiais pjaustytą kopūstą, pusžiedžiais pjaustytą porą. Patroškinkite 3 - 4 minutes. Suberkite išvardintus prieskonius, dėkite pomidorų padažą, ryžius ir viską išmaišykite. Galiausiai pilkite verdantį vandenį, kad viską apsemtų ir vėl išmaišykite.
3.
Dėkite keptuvę į orkaitę ir kepkite 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių. Kepimo eigoje kelis kartus permaišykite ir, jei reikia, papildomai įpilkite vandens, kad neprisviltų.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Irmantas
2019-09-07 10:19
O bok choy kopūstą kada ir kaip naudoti? Graužti kaip užkandį laukiant, kol iškeps pagrindinis patiekalas? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital