Greitas obuolių trupiniuotis - labai obuolinis ir labai skanus!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Obuolių trupiniuotis
Obuolių trupiniuotis
Obuolių trupiniuotis
Obuolių trupiniuotis
Obuolių trupiniuotis
Obuolių trupiniuotis
Obuolių trupiniuotis
Obuolių trupiniuotis
Autorius apie receptą: Apple crumble yra super pyragas ypač turint obuolių perteklių, bet neturint per daug laiko gaminimui. Be to, tai toks paprastas reikalas kai nebaisu, kad kažkas gali nepavykti. Apple crumble yra super pyragas ypač turint obuolių perteklių, bet neturint per daug laiko gaminimui. Be to, tai toks paprastas reikalas kai nebaisu, kad kažkas gali nepavykti. Supjaustai obuolius, sutrini sviestą su miltais ir cukrum ir voila, belieka tik iškepti. Tiesa, man iškilo klausimas, kaip jį lietuviškai pavadinti? Trupiniuotis? Trupinainis? Nežinau, man neskamba… Keista, bet mes beveik visus kepinius pyragais vadinam. Ir aš netgi šiek tiek pavydžiu anglakalbiams, kurie turi skirtingųs pavadinimų kepiniams. Nes juk yra skirtumas tarp cake, pie ir crumble. O pas mus pyragas ir viskas. Tebūnie šįsyk tai bus trupiniuostis. Skanaus! (...daugiau) Justina, Sugar to Dust
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas obuolių
100 gramų miltų (gali būti be glitimo, pvz., migdolų)
100 gramų rudojo cukraus
75 gramai sviesto (+trupučio formai aptepti)
50 gramų avižinių dribsnių
1 šaukštas cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 C laipsnių.
2.
Dosniai sviestu ištepkite kepimo indo dugną ir kraštus.
3.
Nulupkite obuolius ir supjaustykite ketvirčiais. Išpjaukite sėklalizdžius ir supjaustykite kiekvieną ketvirtį į 3 - 4 dalis. Sudėkite obuolių skilteles į sviestu pateptą kepimo indą ir užberkite ant jų šaukštą cukraus.
4.
Šakute ar pirštais sutrinkite sviestą su miltais, kol gausite kažką panašaus į trupinius. Gautus trupinius sumaišykite su avižiniais dribsniais, ruduoju cukrumi ir sudėkite ant obuolių.
5.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje 35 - 40 min., kol viršus taps traškus ir paruduos.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital