Greitas obuolių trupiniuotis

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Greitas obuolių trupiniuotis
Autorius apie receptą: Šis receptas tinkamas ir vegetarams! Pyragą būtina valgyti šiltą, nes vėsdamas jis pradeda kietėti. Šis receptas tinkamas ir vegetarams! Pyragą būtina valgyti šiltą, nes vėsdamas jis pradeda kietėti. Janina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai obuolių
1 stiklinė manų kruopų
200 gramų sviesto
3/4 stiklinės cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kepimo formą ištepti riebalais, pabarstyti sauja manų kruopų.
2.
Obuolius supjaustyti kubeliais, dėti į formą.
3.
Manų kruopas sumaišyti su cukrumi, tolygiai suberti ant obuolių.
4.
Sviestą pjaustyti plonomis juostelėmis, jas išdėlioti ant kruopų ir cukraus mišinio, taip, kad neliktų neuždengtų vietų.
5.
Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, apie 30 - 40 minučių.
AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital