Greitas obuolių pyragas su romu - kvapnus, minkštutis ir tirpstantis burnoje!

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Obuolių pyragas su romu
Autorius apie receptą: Nes obuolių pyragai su romu yra patys kvapniausi! Beje, cukraus ir obuolių kiekį galite koreguoti pagal save. Mūsų šeimai patinka šlapesni obuolių pyragai. Nes obuolių pyragai su romu yra patys kvapniausi! Beje, cukraus ir obuolių kiekį galite koreguoti pagal save. Mūsų šeimai patinka šlapesni obuolių pyragai. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
150 gramų miltų
150 gramų sviesto
100 gramų cukraus
3 vienetai obuolių
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai rudojo romo
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Minkštą kambario temperatūros sviestą išsukti su cukrumi iki purumo. Sudėti po vieną kiaušinius, vanilės ekstraktą ir romą, išmaišyti. Sudėti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir druska, išmaišyti.
2.
Obuolius smulkiai supjaustyti ir įmaišyti į tešlą. Tešla turi gautis gan tirštoka.
3.
Tešlą sudėti į kepimo popieriumi išklotą arba sviestu pateptą kepimo formą. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių (arba kol pyragas gražiai paruduos, o įkištą medinį megaliuką ištrauksite švarų).
4.
Iškepusį pyragą prieš patiekiant galima pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital