Greitas obuolių pyragas su manais - be tešlos ir be kiaušinių

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Greitas obuolių pyragas su manais - be tešlos ir be kiaušinių
Greitas obuolių pyragas su manais - be tešlos ir be kiaušinių
Greitas obuolių pyragas su manais - be tešlos ir be kiaušinių
Autorius apie receptą: Spalvingas ir puošnus obuolių pyragas. Labai paprastas, be kiaušinių ir pieno! Iškepus jis dingsta tiesiog akimirksniu. Vietoje obuolių galima naudoti ir uogas, tada jis bus Spalvingas ir puošnus obuolių pyragas. Labai paprastas, be kiaušinių ir pieno! Iškepus jis dingsta tiesiog akimirksniu. Vietoje obuolių galima naudoti ir uogas, tada jis bus truputį šlapesnis ir su daugiau rūgštelės. (...daugiau) Alina, Apie viską
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas obuolių
1 stiklinė miltų
1 stiklinė manų kruopų
1 stiklinė cukraus
100 gramų sviesto
2 šaukšteliai kepimo miltelių (nubrauktų)
Glajui:
2 šaukštai cukraus pudros
1.5 šaukšto pieno
1 vienetas citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 190 C su ventiliatoriumi arba 200 C be ventiliatoriaus. Išklokite 23 cm apvalią kepimo formą kepimo popieriumi.
2.
Dubenyje sumaišykite miltus, manų kruopas, cukrų ir kepimo miltelius.
3.
Obuolius nulupkite ir stambiai sutarkuokite arba susmulkinkite virtuvės kombainu. Paimkite kepimo formą ir dėkite sluoksniais miltų mišinį ir obuolius - išeis 3 sluoksniai tešlos ir 2 sluoksniai obuolių.
4.
Sviestą labai plonai supjaustykite ir išdėliokite ant viršaus taip, kad padengtų beveik visą pyrago viršų.
5.
Pašaukite į orkaitę ir kepkite 45 - 55 minutes.
6.
Glazūrai sumaišykite cukraus pudrą pieną ir nutarkuotą citrinos žievelę iki vientisos mases. Aš nelabai mėgstu glazūros, o ir pyragas turi pakankamai cukraus, kad jį dar papildomai saldinti, todėl naudojau ją tik dėl grožio, simboliškai.
7.
Išimkite iš orkaitės pyragą ir iš karto palaistykite glazūra. Palikite 10 minučių atvėsti formoje, tada išimkite ir atvėsinkite ant grotelių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (62)
Lina
2023-10-18 21:18
Dariau į didesnę stačiakampę formą, kad būtų vienas sluoksnis obuolių.Gavosi super, jokių sausų miltų.Obuolių dėjau vos daugiau nei kilogramą.Tik cukraus reikia dėti pusę normos, jei ne mažiau, nes labai saldus. ATSAKYTI
Aura
2023-10-09 21:12
Manai neiskepe, per maža drėgmės, pyragas labai jau saldus, net dantis gelia, na kaip liaudyje sako" greita darbą šunys ėda" ATSAKYTI
Inga
2023-07-21 21:12
Sluosnis turi būt labai plonas, nes kitaip iki galo nesusigeria manai ir po kepimo lieka neiškepę, lieka balti. Receptą ir skonį vertinu patenkinamai. ATSAKYTI
Laura
2023-05-28 23:46
Labai gaila nes nesigavo, as pagooglinau kiek yra stiklinėje gramų visur sakė 250ml ir tai buvo mano klaida ATSAKYTI
Aura
2023-10-09 21:14
Jūs teisi, turi būti labai plonas sauso mišinio sluoksnis, ir gal šiek tiek daugiau obuolių nei recepte, finale receptas netobulas, nevertas dėmesio ATSAKYTI
Vaidutė
2023-01-18 18:49
O as padariau per storą pyragą, per daug sluoksnių..... galvojau papildomas sluoksnis nepamaišys.... Rezultate apatinis sluoksnis vien miltai,sausas, obuoliai neiškepę .....Ech ATSAKYTI
Vaida
2022-10-29 22:27
Turbūt pats skaniausias obuolių pyragas, kokį esu gaminus, o jų gaminau tikrai nemažai. Karštas su ledais buvo tooobulas. Tiesa, obuoliu dėjau šiek tiek daugiau, o cukraus tik trečdalį stiklinės. Tobula. Ačiū už receptą. ATSAKYTI
Jurita
2022-09-26 12:11
Nereikia kepimo milteliu deti ATSAKYTI
Diana
2022-01-23 07:23
O dėl glazūros... anksčiau labai mėgau įtarkuoti citrinos/apelsino žievelės į tešlas, kremus ir labai jau skaniai gaudavosi. Vieną dieną perskaičiau kad apelsinus ir citrinas prieš eksportuojant apipurškia nuodingais hemikalais.... ohhh... ir viskas... labai ilgiuosi tų skanėstų su citrusinių vaisių žievelės skoniu... :( ATSAKYTI
Gab
2022-01-31 11:12
Įtrinkite vaisius soda ir nuplaukite karštu vandeniu prieš vartojant ir pirmyn! ;) ATSAKYTI
As
2022-11-16 18:26
Nuplikykite verdančiu vandeniu ATSAKYTI
Diana
2022-01-23 07:14
Įdomu, o ar skaniai gautusi jei dėti vietoj sviesto kokosų aliejų? Gal kas bandėt? Parašykit. ATSAKYTI
Greta
2021-09-25 17:18
Labai skanus gavosi, bet šiek tiek per saldus, dariau dvigubom porcijom, tik cukraus naudojau, kaip vienai porcijai, tai kitą kartą dėsiu 4-tadalį cukraus, bei glazūros neliejau :) bet skaniai gavosi, prie arbatėlės puodelio su šeima skanausime vėl ATSAKYTI
Elena
2021-09-19 20:13
Nuostabus!! ;) puikiai pavyko. Lengvai paruošiama, tinka glaistas!tikra rudenėlio šventė. Mmm;) ATSAKYTI
Karolina
2021-01-10 20:20
Pasaka piragas ATSAKYTI
Jūratė
2021-01-01 20:50
Puikiai gavos, LABAI GREITAS, LENGVAS!!!!! neturejau manų, tai smulkių kukurūzų kruopukų dėjau. Ir joa, cukraus trečdalį stiklinės kitasyk dėsiu. ATSAKYTI
Anna
2020-12-18 18:30
Tokio bjauraus skonio pyrago su sodos prieskoniu dar nebuvau iškepusi. ATSAKYTI
Fausta
2021-09-11 15:28
O kam sodą dėjot jei recepte jos nėra? :D ATSAKYTI
Ema
2020-11-22 21:49
Padariau su bananais nu labai skanu. ATSAKYTI
Skanuu
2020-11-11 12:11
Gamindama dėjau perpus mažiau cukraus ir gavos vistiek labai saldu, rekomenduočiau dėti trečdalį cukraus jeigu jūsų obuoliai saldūs. Receptas labai paprastas, mažai ingridientų, rekomenduoju!! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital