Greitas obuolių pyragas su aguonomis - drėgnas, lengvas ir labai skanus!

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Obuolių pyragas su aguonomis
Autorius apie receptą: Pyragas išėjo labai skanus, "šlapias", ne per saldus! Pyragas išėjo labai skanus, "šlapias", ne per saldus! Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai obuolių (didesnių)
4 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus (arba pagal skonį)
150 gramų aguonų
100 gramų miltų
50 gramų sviesto
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Obuolius nulupti ir supjaustyti kubeliais. Sviestą ištirpinti ir leisti šiek tiek atvėsti. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų
2.
Kiaušinių trynius, cukrų ir vanilinį cukrų išplakti iki purumo. Supilti ištirpintą ir atvėsintą sviestą, įsijoti miltus. Viską išmaišyti.
3.
Įmaišyti pjaustytus obolius, suberti aguonas. Baltymus išplakti iki standumo ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
4.
Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (11)
Marija
2020-01-18 14:38
Puikus pyragas, tik ir mums per saldus pasirodė, tad antrą kartą kepdami dėjome mažiau cukraus. ATSAKYTI
Skaidre
2019-12-23 18:43
Pyragas gavosi super.Obuoliai duoda gaivumo.Bijau kad iki Kuciu,nebeliks.Aciu uz recepta ATSAKYTI
Valentina
2019-11-08 09:51
Išbandžiau labai patiko, tikrai skanus ir svarbiausia greitai paruošiamas. Aš dėjau kepimo milteliu ATSAKYTI
Jolita
2020-10-15 21:26
Maniau, kad be kepimo miltelių gali nepavykti, bet surizikavau ir nedėjau. Pavyko puikiai. Kitą kartą pabandykite ir jūs nedėti :) ATSAKYTI
Austėja
2019-05-11 19:34
Labai skanus pyragas,rekomenduoju visiems ATSAKYTI
Vita
2019-02-08 17:32
O jei įdėjus kepimo miltelių dėl kėlimo šį? ATSAKYTI
Bandytoja
2019-01-19 19:36
Gavosi toks, kaip nuotraukoj. Tik kitą kartą dėčiau pusę kiekio cukraus ir gal miltų dėčiau daugiau, kad biški būtų sausesnis. ATSAKYTI
Kristina
2018-12-20 23:46
Mums labai patiko! Megstam slapius pyragus, tad kita karta deciau dar daugiau obuoliu, gal dar kokia kriause. Si karta dejau 5 vidutinio dydzio, o cukru mazinau iki 100. Kita karta gal dar siek tiek sumazinciau. Aciu uz recepta! Tikrai dar kepsiu! ATSAKYTI
Milda
2018-07-27 19:54
Tikrai skanus...traškus. Dariau su ekologiškais speltos miltais. Kitą kartą dėčiau mažiau cukros ir daugiau obuolių. Ačiū už receptą. ATSAKYTI
Emily
2017-09-05 12:02
Kokias aguonas imti. maltas ar ne? ATSAKYTI
Simona
2017-09-05 14:44
Aš su nemaltomis dariau - labai skanu! :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital