Greitas obuolių pyragas su aguonomis - drėgnas, lengvas ir labai skanus!

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Obuolių pyragas su aguonomis
Autorius apie receptą: Pyragas išėjo labai skanus, "šlapias", ne per saldus! Pyragas išėjo labai skanus, "šlapias", ne per saldus! Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai obuolių (didesnių)
4 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus
150 gramų aguonų
100 gramų miltų
4 šaukštai sviesto
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinių trynius, cukrų ir vaniliną išplakti iki purumo. Supilti ištirpintą sviestą ir miltus.
2.
Įmaišyti kubeliais supjaustytus obolius, suberti aguonas. Išplakti iki standumo baltymus ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
3.
Tešlą supilti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 min.
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (9)
Austėja
2019-05-11 19:34
Labai skanus pyragas,rekomenduoju visiems ATSAKYTI
Vita
2019-02-08 17:32
O jei įdėjus kepimo miltelių dėl kėlimo šį? ATSAKYTI
Bandytoja
2019-01-19 19:36
Gavosi toks, kaip nuotraukoj. TIK:
kadangi tikrai per saldus, kitą kartą dėčiau pusę kiekio cukraus ir gal miltų dėčiau daugiau, kad biški būtų sausesnis... ATSAKYTI
Kristina
2018-12-20 23:46
Mums labai patiko! Megstam slapius pyragus, tad kita karta deciau dar daugiau obuoliu, gal dar kokia kriause. Si karta dejau 5 vidutinio dydzio, o cukru mazinau iki 100. Kita karta gal dar siek tiek sumazinciau. Aciu uz recepta! Tikrai dar kepsiu! ATSAKYTI
Odrė
2018-09-09 01:09
Mums nepatiko arba nepavyko. Pyragas buvo šlapias, neiškilęs ir per saldus. Bandysiu dar kartą, bet pakoreguotą pagal savo skonį ir patirtį. Vistiek ačiū, kad pasidalinote receptu. Sėkmės. ATSAKYTI
Lina
2018-09-09 08:44
Šis pyragas ir nėra iš labai kylančių - tas matosi iš nuotraukos :) Viduje jis tikrai gana drėgnas, būtent toks, kokį mėgstu. Jei buvo pernelyg šlapias, gal neiškepė iki galo, aš visuomet kepimo laiko pabaigoje patikrintu mediniu dantų krapštuku - įsmeigiu storiausioj pyrago vietoj, jei ištraukiu aplipusį tešla - kepu dar, jei ne - reiškia jau iškepė. ATSAKYTI
Milda
2018-07-27 19:54
Tikrai skanus...traškus. Dariau su ekologiškais speltos miltais. Kitą kartą dėčiau mažiau cukros ir daugiau obuolių, nors ir bandžiau ir dabar padauginti. Ačiū už receptą. ATSAKYTI
Emily
2017-09-05 12:02
Kokias aguonas imti. maltas ar ne? ATSAKYTI
Simona
2017-09-05 14:44
Aš su nemaltomis dariau - labai skanu! :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital