Greitas nektarinų pyragas

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Greitas nektarinų pyragas
Greitas nektarinų pyragas
Greitas nektarinų pyragas
Greitas nektarinų pyragas
Autorius apie receptą: Tai saldus, skanus, ypatingas ir svarbiausiai neįprastai žaismingas pyragas pagamintas mano garbanotoje virtuvėje. Tai saldus, skanus, ypatingas ir svarbiausiai neįprastai žaismingas pyragas pagamintas mano garbanotoje virtuvėje. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
385 gramai varškės kremas (naudojau braškinį, arba braškinio jogurto)
4 vienetai nektarinų
4 vienetai kiaušinių
200 gramų cukraus
150 gramų kvietinių miltų
100 gramų žemės riešutų
0.5 vieneto kriaušių
20 mililitrų pieno
šiek tiek aliejaus (formai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Supilti varškės kremą ir pieną, viską išmaišyti. Dalimis, toliau maišant, berti miltus.
2.
Aliejumi išpurkšti kepimo formą (tiks apie 24 cm skersmens). SUpilti tešlą.
3.
Nektarinus supjaustyti skiltelėmis ir iškloti ant tešlos, paliekant tarpelius. Supjaustyti kriaušę šiaudeliais ir dėti į tarpelius tarp nektarinų gabalėlių.
4.
Riešutus sukapoti ir pabarstyti pyragą.
5.
Kepti iki 150 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 minučių. Ar iškepė, tikrinti mediniu smeigtuku. Įsmeigus ir ištraukus jis turėtų būti sausas, jei bus aplipęs tešla - kepti dar kelias minutes ir vėl tikrinti.
Patarimai:
Iškeptą pyragą aš pasirinkau puošti karamele ir šilauogėmis.
AUTORIUS: Laura
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Jurga
2021-07-13 15:22
Aš neturėjau kriaušių, tai dėjau vyšnių (be kauliukų žinoma) taip negailėdama subėriau kokia gerą stiklinę. Taip tiko su nektarinais, ir ta jų rūgštelė....Gavosi tobulas - šlapias (palikau atvėsi uždaroje orkaitėje), nepersaldus (dėjau gal kiek mažiau cukraus), gaivus...vau ATSAKYTI
Lina
2019-08-03 22:20
o kepimo miltelių nereikia? ATSAKYTI
Ieva
2019-08-05 09:38
Nereikia, jis toks drėgnas, ne purus :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital