Greitas nekeptas tortas "Braškė" - gaivus ir labai skanus

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Nekeptas tortas su braškėmis
Autorius apie receptą: Gaivus, neriebus, o svarbiausia labai skanus ir greitai pagaminamas tortas "Braškė ". Prisipažinsiu, kad visai neplanavau gaminti šio torto, bet taip susiklostė aplinkybės, kad Gaivus, neriebus, o svarbiausia labai skanus ir greitai pagaminamas tortas "Braškė ". Prisipažinsiu, kad visai neplanavau gaminti šio torto, bet taip susiklostė aplinkybės, kad tortą turėjau padaryti greitai, čia ir dabar. Žodžiu, suspėjau ir viskas pavyko puikiai. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Kremui:
200 gramų varškės
200 gramų jogurto (be priedų)
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
20 gramų želatinos
6 šaukštai vandens (želatinai brinkinti)
4 šaukštai cukraus pudros (arba pagal skonį)
500 gramų braškių (arba kitų uogų)
Pagrindui:
0.5 stiklinės pieno
200 gramų biskvitinių pirštelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palikti 15 minučių, kad išbrinktų. Tada pakaitinti, kad granulės visiškai ištirptų ir palikti atvėsti.
2.
21 centimetro skersmens tortinėje patiesti torto padėkliuką, taip tortą bus lengviau išimti. Ant dugno viena puse siudėti piene pamirkytus biskvitinius pirštelius. Pirštelių ilgai nemirkyti, tik vos pamirkyti ir ištraukti.
3.
Braškes perpjauti pusiau ir sudėti aplink tortinės kraštus. Mažesniais gabaliukais pjaustytas braškės sudėti ant sausainių pagrindo.
4.
Grietinėlę su cukraus pudra išplakti iki standžių putų. Varškę sumaišyti su jogurtu, pagardinti cukraus pudra ir išmaišyti iki vientisos masės. Į varškės ir jogurto masę supilti atvėsintą želatiną, išmaišyti ir įmaišyti grietinėlę. Dar kartą viską permaišyti.
5.
Paruoštą kremą supilti į tortinę ir pastatyti stingti į šaldytuvą. Kai tortas šiek tiek apstings, papuošti braškėmis ir šilauogėmis. Dar valandą palikti šaldytuve, kad visiškai sustingtų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital