Greitas nekeptas sausainių tortas su grietinėlės ir kondensuoto pieno kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 81)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 81)
Greitas nekeptas sausainių tortas su grietinėlės ir kondensuoto pieno kremu
Greitas nekeptas sausainių tortas su grietinėlės ir kondensuoto pieno kremu
Greitas nekeptas sausainių tortas su grietinėlės ir kondensuoto pieno kremu
Greitas nekeptas sausainių tortas su grietinėlės ir kondensuoto pieno kremu
Autorius apie receptą: Iš nekeptų, greitai pagaminamų kepinių serijos. Lengvas, greitas ir skanus!
Iš nekeptų, greitai pagaminamų kepinių serijos. Lengvas, greitas ir skanus!
Dalia, Saldymetis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 pakeliai sausainių (Selgos, Gaidelio ir kt.)
400 gramų grietinėlės, 35% riebumo
380 gramų kondensuoto pieno, saldinto
6 šaukštai citrinų sulčių
šiek tiek pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Grietinėlę išplakti kartu su kondensuotu pienu ir citrinos sultimis, kol masė pasidarys tiršta.
2.
Kiekvieną sausainį pamirkyti trumpai piene, dėlioti norimo dydžio pyragą, uždėti kremo, vėl sausainių ir taip viską sudėlioti sluoksniais. Viršų galima apibarstyti cinamonu su kakava.
3.
Dėti į šaldytuvą, geriausiai per naktį, tuomet biskvitai suminkštėja.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (10)
Jurgita
2023-01-28 19:56
O kokioje formoje patartumėte daryti ATSAKYTI
Audra
2023-01-30 12:48
Aš esu dariusi tiesiog ant padėklo, galima naudoti stiklinę formą, tuomet net nereikės išimti, žaviai atrodys ir patogu bus :) ATSAKYTI
Asta
2018-10-25 17:48
Kuo apibarsytas pyragas? ATSAKYTI
Diana
2018-10-26 12:32
Man regis kakava :-) ATSAKYTI
Laima
2017-10-30 15:27
Tobulo skonio gavosi ATSAKYTI
Milda
2017-07-01 12:56
Sausainių greitas tortas nesigavo nes kaimiška grietinėle.buvo ATSAKYTI
Toma
2017-07-02 11:21
Grietinėlės riebumas čia labai svarbu, nes kitaip tortui pritrūks standumo. Jeigu dedate liesesnę grietinėlę (arba nesate tikri dėl jos riebumo arba matote, kad kremas labai skystas susiplakė), įdėkite papildomai į kremą 1-2 šaukštus brinkintos ir tada atsargiai ištirpintos želatinos, jog sustingtų gražiai ATSAKYTI
Laura
2018-03-15 10:52
Arba grietineles standikli naudoti reikia ATSAKYTI
Vida
2018-03-15 12:33
Taip, jeigu liesesnė grietinėlė, tada arba želatina, arba grietinėlės standiklis ATSAKYTI
Erika
2017-04-03 15:16
Labai skanus ir tikrai greitai pagaminamas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital