Greitas nekeptas sausainių ir maskarponės tortas

AUTORIUS:
Jelena Šavelskienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Greitas nekeptas sausainių ir maskarponės tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pagrindui:
2 pakeliai sausainių (Selgos, Gaidelis ar pan.)
200 gramų sviesto
Įdarui:
500 gramų maskarponės sūrio
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
250 gramų grietinėlės, 35% riebumo
3 šaukštai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausainius sutrupiname ir sumaišome su ištirpintu sviestu. Masę klojame į formos dugną, paskirstome tolygiai ir prispaudžiame.
2.
Želatiną užpilame vandeniu (100 - 120 ml), šildome, maišome, kol grūdeliai ištirpsta, tik neužverdame.
3.
Grietinėlę išplakame, maskarponę sumaišome su kondensuotu pienu, dedame plaktą grietinėlę, pilame želatiną ir maišome toliau. Visą masę pilame ant sausainių ir dedame į šaldytuvą 2 valandoms.
AUTORIUS: Jelena Šavelskienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Lijana
2020-04-10 22:26
Sveiki, ar galima vietoj mascarpones dėti varškės kremą? ATSAKYTI
Vida
2020-04-11 15:05
Galima, tik pyragas bus ne toks kremiškas., bet tikrai labai skanus ATSAKYTI
Eva
2017-03-02 19:33
Mmm, mėgstu sūrio tortus. Šitas irgi labai skanus! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital