Greitas nekeptas Oreo sausainių ir varškės tortas

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Greitas nekeptas Oreo sausainių ir varškės tortas
Autorius apie receptą: Labai skanus ir lengvai pagaminamas tortas. Jeigu nerastumėte pirkti oreo sausainų, tiks ir kiti “sulipinti” sausainiai, bet su oreo sausainukais būna dar skaniau. Labai skanus ir lengvai pagaminamas tortas. Jeigu nerastumėte pirkti oreo sausainų, tiks ir kiti “sulipinti” sausainiai, bet su oreo sausainukais būna dar skaniau. Anželika Stančikienė‎
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas kreminės varškės
220 gramų oreo sausainių (2 pakelių)
200 mililitrų pieno
90 gramų sviesto
50 gramų cukraus
2 šaukštai želatinos (tirpios)
1 šaukštelis vanilės esencijos
šiek tiek kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Oreo sausainius padalinti pusiau ir nuo jų šaukšteliu nuimti kremą.
2.
Pačius sausainius sutrinti iki trupinių ir sumaišyti su tirpintu sviestu. Sausainių masę suberti ant kepimo formos, su atsegamais kraštais, dugno, paskleisti ir rankomis arba šaukštu paspausti, suformuojant torto pagrindą. Padėti į šaldytuvą, kad sutvirtėtų. Naudojau 26 centimetrų skersmens formą.
3.
Kreminę varškę išsukti su kremu nuo sausainių, cukrumi ir vanile. Pieną pašildyti, nuimti nuo ugnies ir jame ištirpinti želatiną. Jei naudojate paprastą želatiną, jos imkite šiek tiek daugiau, pirmiausia ją reikia užpilti šaltu pienu ir palikti išbrinkti bent 20 - 30 minučių. Tada ištirpinti kaitinant garų vonelėje ir palikti atvėsti.
4.
Želatiną atsargiai įmaišyti į varškės masę, tada masę supilti ant sausainių pagrindo ir dėti tortą į šaldytuvą. Palikti sustingti kelioms valandoms arba nakčiai. Prieš patiekiant pabarstyti kakava.
5.
Varškės masę supilti ant sausainių pagrindo, dėti tortą į šaldytuvą ir palikti kelioms valandoms arba parai. Prieš patiekiant pabarstyti kakava.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė‎
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (2)
Mili
2018-08-30 20:17
Nesuprantu kodėl reikalingi "sulipinti" sausainiai, jei juos vistiek reikia išardyt ir sutrint? Tik darbo daugiau nei su paprastais sausainiais, nes dar ir kremą reikia nuimt... ATSAKYTI
Vita
2018-08-31 13:48
Todėl, kad kremas nuo sausainių po to dedamas į varškę ir suteikia pyrago viršui labai gera skonį :) Pabandykite, tikrai pajausite skirtumą. Ir pačių oreo sausainukų skonis skiriasi nuo įprastinių selgos ir pan., tad pagrindas irgi gausis kitokio skonio. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital