Greitas meksikietiškas bolivinės balandos troškinys

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Meksikietiškas balandos kinvos troškinys su jautiena
Meksikietiškas balandos kinvos troškinys su jautiena
Meksikietiškas balandos kinvos troškinys su jautiena
Autorius apie receptą: Dažnai girdžiu sakant, kad kažkas bolivinės balandos nemėgsta ir neturi kur panaudoti, bet iš tiesų tinkamai įkomponavus į patiekalus ši super kruopa yra nuostabi. Būtent Dažnai girdžiu sakant, kad kažkas bolivinės balandos nemėgsta ir neturi kur panaudoti, bet iš tiesų tinkamai įkomponavus į patiekalus ši super kruopa yra nuostabi. Būtent toks yra šis vieno puodo meksikietiškas bolivinės balandos troškinys - lengvas, greitas, maistingas ir labai skanus. (...daugiau) Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų jautienos faršo
400 gramų konservuotų pomidorų
300 mililitrų sultinio (ar vandens)
1 stiklinė bolivinių balandų
200 gramų konservuotų pupelių
200 gramų konservuotų kukurūzų
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio malto kumino
0.5 šaukštelio maltos kalendros
0.5 šaukštelio džiovinto raudonėlio
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus
Patiekiant:
šiek tiek sūrio (nebūtina)
šiek tiek avokadų (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame maltą jautieną ir iškepame. Į keptuvę su mėsa dedame smulkiai pjaustytą svogūną ir česnaką, kepiname 3-4 minutes.
2.
Į keptuvę sudedame nusausintas pupeles ir kukurūzus. Suberiame visus prieskonius, išmaišome ir pakaitiname dar minutę.
3.
Bolivinę balandą praskalaujame ir beriame į keptuvę prie mėsos su daržovėmis, išmaišome. Į keptuvę supilame pomidorus ir sultinį. Jei naudosite vandenį, o ne sultinį, tuomet papildomai reguliuokite prieskonius.
4.
Kai viskas pradeda burbuliuoti, sumažiname ugnį (kad skystis vos vos burbuliuotų) ir uždengiame keptuvę. Troškiname 15 minučių.
5.
Po 15 minučių visas skystis jau turėtų būti susigėręs į kruopas. Bet jei jo dar liko, pakaitinkite ant didesnės ugnies atidengę dangtį, kol skystis išgaruos.
6.
Valgyti puikiausiai galima ir be papildomų priedų, bet jei norisi dar skaniau, ant viršaus uždėkite sūrio ir avokado.
Patarimai:
Matavimui naudojau 250 ml stiklinę.
Daugiau maistingų ir stilingų receptų galite rasti šioje Kristinos knygoje
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital