Greitas maskarponės ir sulčių desertas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Maskarponės desertas
Maskarponės desertas
Maskarponės desertas
Maskarponės desertas
Maskarponės desertas
Maskarponės desertas
Autorius apie receptą: Gaivus, nesudėtingai paruošiamas ir labai gardus desertas. Gaivus, nesudėtingai paruošiamas ir labai gardus desertas. Živilės virtuvėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
350 mililitrų ananasų sulčių (arba apelsinų sulčių)
300 gramų šaldytų mėlynių (arba aviečių ar vyšnių)
250 gramų maskarponės sūrio
50 gramų cukraus (apytikriai)
14 gramų želatinos (naudojau tirpius želatinos miltelius)
12 vienetų oreo sausainių (arba kitokių panašių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį įpilti pašildytas (bet neverdančias!) sultis, suberti želatinos miltelius, cukrų ir išmaišyti, jog ištirptų.
2.
Į dubenį sudėti maskarponės sūrį, vis maišant pamažu supilti sulčių, cukraus ir želatinos mišinį.
3.
6 sausainius pasmulkinti, sudėti į stiklines. Tuomet berti uogas, dėti maskarponės masę, vėl uogas ir vėl maskarponės masę, taip sluoksniuoti iki stiklinės viršaus. Papuošti likusiais sausainiais.
4.
Desertus sudėti į šaldytuvą bent porai valandų iki kol sustings.
Patarimai:
Jei norisi, galima ruošti su paprastais sausainiais ir braškėmis.
Aš naudojau karštame vandenyje tirpius želatinos miltelius. Jeigu naudotumėte įprastą želatiną, ją pirmiausia išbrinkinkite dalyje sulčių, o tada ištirpinkite virš garų vonelės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital