Greitas maltos mėsos troškinys su daržovėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Greitas maltos mėsos troškinys su daržovėmis
Greitas maltos mėsos troškinys su daržovėmis
Greitas maltos mėsos troškinys su daržovėmis
Autorius apie receptą: Net nežinau kaip tiksliai pavadinti šį patiekalą, nes angliškame puslapyje jo pavadinimas buvo - neįdarytos paprikos. Jei yra tinginių balandėliai, tinginių cepelinai, tai Net nežinau kaip tiksliai pavadinti šį patiekalą, nes angliškame puslapyje jo pavadinimas buvo - neįdarytos paprikos. Jei yra tinginių balandėliai, tinginių cepelinai, tai lai būna ir tinginių paprikos. Man ir visai šeimai šis patiekalas patiko, nes ir skanus, ir greitai pagaminamas, bet ir sveikesnis variantas, nei įprastai įdarytos paprikos. Viskas gaminama vienoje keptuvėje, nereikia jokių padažų. Tai tikras tinginių patiekalas - viską sudėjai, pakepinai ir turime gardų patiekalą. Jei norite dar sveikesnio varianto, tuomet vietoj ryžių naudokite žiedinio kopūsto "ryžius". (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
450 gramų maltos mėsos (naudojau kiaulieną)
2 vienetai paprikos
1 vienetas svogūnų
4 šaukštai pomidorų pastos
2 skiltelės česnako
1 vienetas aitriosios paprikos
1 šaukštelis aitriosios paprikos miltelių
2 šaukštai aliejaus
pagal skonį prieskonių mėsai
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
šiek tiek žalumynų (smulkintų)
Garnyrui:
300 gramų ryžių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ryžius išverdame, kaip nurodyta ant pakuotės.
2.
Svogūnus, paprikas ir česnakus supjaustome kubeliais. Aitriąja papriką supjaustome labai smulkiai.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame svogūnus, česnakus ir pakepiname 2 min., sudedame paprikas ir pakepiname dar 6 min. Sudedame į lėkštę.
4.
Į keptuvę sudedame maltą mėsą ir, maišant, kepiname, kol apskrus. Pagardiname kiaulienos prieskoniais, druska bei pipirais.
5.
Į keptuvę sudedame kepintas daržoves, beriame aitriosios paprikos miltelius, dedame smulkintą aitriąją papriką, pomidorų pastą ir, maišant, troškiname ant mažos ugnies apie 2 min.
6.
Tiekiant, į lėkštes dedame ryžių, šalia mėsos-paprikų troškinį ir pabarstome smulkintais žalumynais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital