Greitas lavašo štrudelis su obuoliais ir varške

AUTORIUS:
Kotryna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Lavašo štrudelis su obuoliais ir varške
@Shutterstock
Lavašo štrudelis su obuoliais ir varške
Lavašo štrudelis su obuoliais ir varške
Autorius apie receptą: Labai greitas ir labai skanus netikras Štrudelis, kai norisi kažko saldaus prie arbatos, bet visai nesinori minkyti tešlos. Jei nemėgstate, razinų galite ir nedėti. Labai greitas ir labai skanus netikras Štrudelis, kai norisi kažko saldaus prie arbatos, bet visai nesinori minkyti tešlos. Jei nemėgstate, razinų galite ir nedėti. Kotryna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas lavašo (apie 190 gr)
2 vienetai obuolių (saldesnių)
180 gramų varškės
1 sauja razinų
3 šaukštai cukraus (ar pagal skonį)
0.5 šaukštelio cinamono
Viršui:
1 vienetas kiaušinių
pagal poreikį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Razinas užpilti verdančiu vandeniu, palikti kelias minutes pastovėti, nuplauti ir nusausinti.
2.
Obuolius sutarkuoti, išmaišyti su cukrumi.
3.
Ant lavašo paskleisti obuolių masę, paliekant po 3-4 cm nuo kraštų, vieną šoninę kraštinę palikti kiek didesnę apie 6 cm, tai bus štrudelio "dugnas" (apačia). Ant viršaus pabarstyti cinamonu, razinomis, užtrupinti varškę.
4.
Užlenkti kraštus iš viršaus ir apačios, tuomet užlenkti šoninę kraštinę ir susukti.
5.
Vyniotinį dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos sujungimo siūle į apačią. Viršų aptepti kiaušinio plakiniu.
6.
Dėti kepti į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę kepti apie 20 minučių.
7.
Iškepusį išimti iš orkaitės, palikti apie 15 - 20 minčių pravėsti, tuomet pabarstyti cukraus pudra, pjaustyti riekelėmis ir patiekti. Skanaus!
Patarimai:
Jeigu sunkoka susukti visą lavašą, galima jį perpjauti į dvi lygias dalis ir kepti du Štrudelius.
AUTORIUS: Kotryna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital