Greitas labai obuolinis pyragas

AUTORIUS:
Ramunė Matulienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Obuolių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų obuolių
300 gramų miltų (žiūrėti pagal tešlos tirštumą)
170 gramų sviesto (tirpinto)
3 vienetai kiaušinių
120 gramų jogurto, natūralaus
100 gramų rudojo cukraus
3 šaukštai cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
šiek tiek cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Obuolius nulupti ir supjaustyti labai plonomis skiltelėmis. Skilteles apibarstyti baltu cukrumi, cinamonu ir palikti pastovėti.
2.
Kiaušinius išplakti su rudu cukrumi. Cukrui ištirpus supilti sviestą, sudėti jogurtą ir dar šiek tiek paplakti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir cinamonu, persijoti ir po truputį pilti į tešlą. Tešla turi būti tirštoka, bet ne tokia, kad sunku būtų maišyti.
3.
Kepimo indą ištepti sviestu ir supilti tešlą sumaišytą su 9 obuoliais. Viršuje išdėlioti likusio obuolio skilteles, jos kepant apdžius ir atrodys gražiai.
4.
Orkaitę įkaitinti iki 180 C laipsnių ir kepti pyragą apie 45 minutes. Pyragą valgyti atšalusį, pyragas turi būti drėgnas ir sunkus.
AUTORIUS: Ramunė Matulienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital