Greitas kokosinis perteptų vaflių tortas su maskarpone

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Kokosinis vaflių tortas su maskarpone
Autorius apie receptą: Jeigu mėgstate perteptų vaflių gardėsius, šis jums tikrai patiks. Jis be galo skanus ir nepaprastai greitai paruošiamas. Laiko prireiks tik laukiant, kol skanėstas sustings. Jeigu mėgstate perteptų vaflių gardėsius, šis jums tikrai patiks. Jis be galo skanus ir nepaprastai greitai paruošiamas. Laiko prireiks tik laukiant, kol skanėstas sustings. Sustingusį aš jį prieš valgant kartais dar net valandėlę-dvi palaikau šaldiklyje, tada jis virsta išvis tarsi vafliniu ledų skanėstu. Būtinai paragaukite! Šiam receptui mane įkvėpė "Rasos virtuvės užrašuose" rasta idėja, tik aš naudojau daugiau maskarponės ir vaflių, tada skanėstas gavosi ne toks saldus ir na super geras. (...daugiau) Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
12 vienetų vaflių (naudojau stačiakampius 28x16 cm)
500 gramų maskarponės sūrio
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
100 gramų balto šokolado
100 gramų kokoso drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Maskarponę ir kondensuotą pieną išsukti iki vientisos masės. Įmaišyti tirpintą baltą šokoladą bei kokoso drožles.
2.
Keletą šaukštų kremo iškart atsidėkite torto viršui ir šonams papuošti. Tada imkite vieną vaflį, jį dosniai aptepkite kremu. Ant viršaus lengvai spusteldami dėkite kitą vaflį, jį irgi aptepkite kremu ir taip sluoksniuokite, kol baigsis vafliai. Lengvai spustelkite tortą, jog visi sluoksniai tikrai gerai suliptų. Torto viršų ir šonus aptepkite kremu, galite dar apibarstyti trupučiu kokoso drožlių.
3.
Padėkite į šaldytuvą bent keletui valandų (aš laikau per naktį), kad gerai sutvirtėtų. O tada pjaustykite gabaliukais ir mėgaukitės!
AUTORIUS: Dovilė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Ona
2019-01-28 21:32
Kaip čia viskas atrodo labai skaniai.O ATSAKYTI
Kristina
2017-12-17 16:41
As esu naudojus riebia rikotos varske, pavyko puikiai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis