Greitas karamelinis obuolių pyragas su Rududu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Greitas karamelinis obuolių pyragas su Rududu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno
4 vienetai obuolių (vidutinio dydžio)
3 vienetai kiaušinių
150 gramų miltų
130 gramų kepinių margarino
100 gramų cukraus
1 šaukštas vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Margariną išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sudėti kiaušinius, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, įberti žiupsnelį druskos ir viską išmaišyti.
2.
Obuolius nuplauti, supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su "Rududu".
3.
Tešlą supilti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, ant viršaus paskirstyti obuolių masę ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Agnė
2021-10-21 20:37
Labai skanus pyragas!!! Lengvai paruosiamas. Gavosi vientisas. Tik kitą kartą dėčiau truputį mažiau cukraus. ATSAKYTI
Ieva
2020-11-03 21:17
Labai super. As nesutinku su kitu komentaru. Man rududu labai gerai isiskverbe i tesla ir buvo visas pyragas labai karamelinis ir skanus. ATSAKYTI
Miglė
2019-11-15 17:30
Susidomėjau, nes pyragų dienai norėjosi kažko kito nei jau esu kepusi, o ir rududu kaip tik "mėtėsi šaldytuve. Visiems labai patiko, sakė valgai ir dar norisi. Bet aš pati nesu tokios nuomonės :) Kepiau ilgiau nei nurodyta, nes masės gaunasi tikrai nemažai, be to kai tas karamelinis viršus, labai sunku įvertinti ar iškepę ar ne, nes mažai kas keičiasi išvaizdos prasme kepimo metu. Neįsivaizdavau kaip turi atrodyti iškepęs, bet ir apačios nesinorėjo sudeginti, tad tikrinau pagaliuku.
PATIKO: sakyčiau, labai universalus tešlos receptas, galima naudoti absoliučiai bet kokiam kitokiam pyragui.
NEPATIKO: per saldu net su rūgštokais obuoliais (bet čia, aišku, pagal kiekvieno skonį), ir tie sluoksniai tešlos ir rududu su obuoliais nesusilieja bekepant kaip galvojau: tešla sau, o rududu sluoksnis sau... Jie atsisluoksniuoja, tad lėkštėje ar rankoje turite pyrago biskvitą su karameliniu obuolių pagardu :D Tik ledų ir tetrūksta. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital