Greitas kalakutienos troškinys su pievagrybių ir lydyto sūrelio padažu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Kalakutiena su pievagrybių padažu
Autorius apie receptą: Greiti ir skanūs pietūs, galite naudot ir vištos krūtinėlę, čia jau skonio reikalas. Greiti ir skanūs pietūs, galite naudot ir vištos krūtinėlę, čia jau skonio reikalas. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų pievagrybių
250 gramų kalakutų krutinėlės (ar vištienos)
200 mililitrų grietinėlės (naudojau 12%)
60 gramų lydyto sūrio
50 mililitrų pieno
30 mililitrų sultinio (arba vandens)
2 šaukšteliai krakmolo
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį žalumynų (petražolių, krapų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Krūtinėlę supjaustykite nedidelėm juostelėm, pagardinkite druska, pipirais ir apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių.
2.
Tada sudėkite nuvalytus ir supjaustytus pievagrybius ir dar kelias minutes pakepinkite.
3.
Įpilkite pieną, grietinėlę, įdėkite lydytą sūrelį, prieskonius, žalumynus. Patroškinkite apie 5 - 6 minutes ant vidutinės ugnies.
4.
Pabaigoje išmaišykite krakmolą, ištirpintą sultinyje, ir, kai padažas sutirštės, išjunkite kaitrą. Patiekite su mėgstamu garnyru ar salotomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital