Greitas kalafioro troškinys su morkomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Greitas kalafioro troškinys su morkomis
Autorius apie receptą: Paprastas ir labai skanus patiekalas, kurį mėgsta visa mūsų šeima. Paprastas ir labai skanus patiekalas, kurį mėgsta visa mūsų šeima. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas žiedinių kopūstų
1 vienetas morkų (apytikriai)
1 vienetas svogūnų
1 šlakelis pieno (arba grietinės, apytikriai)
1 pundelis krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Virimui:
pagal poreikį vandens
Kepimui:
pagal poreikį sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kalafiorą supjaustyti žiedynais.
2.
Į puodą įpilti vandens, įberti druskos, užvirti, suberti susmulkintą kalafiorą ir virti apie 5 minutes.
3.
Morkas sutarkuoti, svogūną susmulkinti.
4.
Į keptuvę įdėti sviesto, išlydyti, suberti morkas, svogūną ir pakepti kelias minutes iki kol suminkštės. Tuomet sudėti išvirtą kalafiorą, įpilti pieno, pabarstyti druska, pipirais.
5.
Krapus smulkiai supjaustyti ir suberti į keptuvę su daržovėmis. Dar kelias minutes patroškinti.
6.
Patiekti kaip garnyrą prie mėsos patiekalų ar valgyti su duona ar virtomis bulvėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital