Greitas ir tobulai obuolinis pyragas - nes jis puikus!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Greitas obuolių pyragas
Greitas obuolių pyragas
Greitas obuolių pyragas
Greitas obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Kepu įvairius obuolių pyragus, turiu keletą mėgstamų receptų- ir paprastesnių ir sudėtingesnių. O šis receptas lengvas ir tikrai puikus. Obuolius 'Auksius' supjausčiau Kepu įvairius obuolių pyragus, turiu keletą mėgstamų receptų- ir paprastesnių ir sudėtingesnių. O šis receptas lengvas ir tikrai puikus. Obuolius 'Auksius' supjausčiau smulkesniais gabaliukais, tai jie iškepė drėgniau, ir truputį nusėdo į dugną. O gal dėl to, kad buvo labai labai išnokę ir saldūs, manau, geriau čia tiktų rūgštesni ir pjaustyti stambesniais gabalais. Bet skoniui tai tikrai nepakenkė - pyragas nuostabus! (...daugiau) Jolanta, Visko po trupinėlį
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 ir 4/5 kilogramo obuolių (jau nuvalytų, galima ir daugiau)
1 stiklinė cukraus (arba pagal skonį)
2 stiklinės miltų
4 vienetai kiaušinių
šiek tiek cinamono
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių. Kepimo formą plonai patepame sviestu, pabarstome miltais.
2.
Obuolius nuplauname, nulupame, išimame sėklalizdžius, supjaustome gabaliukais.
3.
Kiaušinius gerai išplakame su cukrumi iki baltumo. Beriame po truputį miltus, gerai išmaišome. Į tešlą suberiame obuolius, lengvai permaišome, pabarstome cinamonu ir dedame į karštą orkaitę.
4.
Kepame apie 40 minučių (patikriname mediniu pagaliuku ar iškepė).
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Milda
2020-04-03 21:49
Sakyčiau keistokas receptas. Pyragas gavosi kažkoks guminis. Manau tikrai reikia kepimo miltelių. Gerai, kad obuolių nemažai, tai susivalgys. Beje, obuolių dėjau tik pusę kiekio, nes daugiau neturėjau. Bet užteko tikrai. Nelabai įsivaizduoju kas gautųsi įdėjus visą kiekį - obuolienė?
Cukraus taip pat dėjau perpus mažiau. Bet šią taisyklę taikau visiems pyragams:)
Šiaip viskas kaip ir gerai, pyragas nesudėtingas, skonis geras, tik konsistencija nekokia. Manau dar kada nors bandysiu reabilituot, bet jau su kepimo milteliais:) ATSAKYTI
Agnė
2020-04-06 10:12
Nieko keisto, kad pyragas pavyko visai kitoks, jei visą receptą pakeitėte :) ATSAKYTI
Milda
2020-04-18 18:17
Na, nemanau, kad pyragas taptų minkštesnis dėl dvigubai didesnio cukraus kiekio:))) ATSAKYTI
Algis
2020-03-21 20:48
Esu naujokas virtuvėje, kiek reikia obuolių tiksliai gramais? Nesupratau kas parašyta. Įdėjau truputį virš kilogramo pjaustytų, žiūrėsim kas gausis. ATSAKYTI
Eglė
2020-03-22 11:25
Apie 1.8 kg obuolių, jei įdėjote truputį virš 1 kg, turėtų puikiai pavykti irgi :) ATSAKYTI
Rita
2019-09-03 15:35
O tai kepimo milteliu deti nereik ATSAKYTI
Birutė Jotautiene
2018-02-06 19:36
Kepiau pyragą pagal šį receptą. Viskas gerai tik viena bėda - nespėjau nufotografuoti, buvo sudorotas dar nespėjus atšalti :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital