Greitas ir tobulai obuolinis pyragas - nes jis puikus!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
Greitas obuolių pyragas
Greitas obuolių pyragas
Greitas obuolių pyragas
Greitas obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Kepu įvairius obuolių pyragus, turiu keletą mėgstamų receptų- ir paprastesnių ir sudėtingesnių. O šis receptas lengvas ir tikrai puikus. Obuolius 'Auksius' supjausčiau Kepu įvairius obuolių pyragus, turiu keletą mėgstamų receptų- ir paprastesnių ir sudėtingesnių. O šis receptas lengvas ir tikrai puikus. Obuolius 'Auksius' supjausčiau smulkesniais gabaliukais, tai jie iškepė drėgniau, ir truputį nusėdo į dugną. O gal dėl to, kad buvo labai labai išnokę ir saldūs, manau, geriau čia tiktų rūgštesni ir pjaustyti stambesniais gabalais. Bet skoniui tai tikrai nepakenkė - pyragas nuostabus! (...daugiau) Jolanta, Visko po trupinėlį
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 ir 4/5 kilogramo obuolių (jau nuvalytų, galima ir daugiau)
1 stiklinė cukraus (arba pagal skonį)
2 stiklinės miltų
4 vienetai kiaušinių (didelių)
šiek tiek cinamono
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Obuolius nuplauname, nulupame, išimame sėklalizdžius, supjaustome gabaliukais.
2.
Kiaušinius gerai išplakame su cukrumi iki baltumo.
3.
Į kiaušinius po truputį beriame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Gerai išmaišome.
4.
Į tešlą suberiame obuolius, lengvai permaišome, pabarstome cinamonu.
5.
Masę sukrečiame į sviestu pateptą ir miltais pabarstytą formą.
6.
Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes (iki pyragas gražiai paruduos).
Patarimai:
Matavimui naudojau 200 ml stiklinę
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
JC
2020-09-25 20:42
Tikrai puikus receptas ir be riebalų! ATSAKYTI
Algis
2020-03-21 20:48
Esu naujokas virtuvėje, kiek reikia obuolių tiksliai gramais? ATSAKYTI
Eglė
2020-03-22 11:25
Reikėtų Apie 1.8 kg obuolių :) ATSAKYTI
Birutė Jotautiene
2018-02-06 19:36
Kepiau pyragą pagal šį receptą. Viskas gerai tik viena bėda - nespėjau nufotografuoti, buvo sudorotas dar nespėjus atšalti :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital