Greitas ir gaivus desertas su maskarpone ir vynuogėmis

AUTORIUS:
Greta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Maskarponės desertas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai greitas desertas, kuris tinka tiek romantiškam vakarui, tiek kitai šventei. Ir saldus, ir gaivus. Vynuoges galima pakeisti šviežiomis braškėmis, konservuotais persikais Labai greitas desertas, kuris tinka tiek romantiškam vakarui, tiek kitai šventei. Ir saldus, ir gaivus. Vynuoges galima pakeisti šviežiomis braškėmis, konservuotais persikais ar kitais mėgstamais vaisiais. (...daugiau) Greta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų maskarponės sūrio
100 gramų grietinėlės, 35% riebumo
2 saujos vynuogių (besėklių)
60 gramų sausainių (tinka šokoladiniai, vaniliniai ar kitokie)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Sausainius sutrinti iki trupinių.
2.
Grietinėlę išplakti iki standumo ir atsargiai įmaišyti į maskarponę. Jeigu mėgstate saldžiau, plakdami grietinėlę galite į ją įberti šiek tiek cukraus, bet man paprastai pakanka saldumo nuo vynuogių ir sausainių.
3.
Į stiklines dėti šiek tiek vynuogių, tada - dalį maskarponės kremo ir užberti trupintų sausainių. Vėl dėti vynuogių, maskarponės, vėl sausainių. Viršų papuošti vynuogėmis.
AUTORIUS: Greta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis