Pyragas su konservuotais persikais - greitas ir gaivus

AUTORIUS:
Ugnė Pilvinienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Pyragas su konservuotais persikais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
450 gramų konservuotų persikų
320 gramų miltų
125 mililitrai sirupo (nuo konservuotų persikų)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto
90 gramų cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Persikus gerai nuvarinti ir supjaustyti griežinėliais.
2.
Sviestą ištirpdžiau ir šiek tiek atvėsinau.
3.
Kiaušinius išplakiau su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supyliau sviestą, gerai išmaišiau, tada supyliau vaisių sirupą ir dar pamaišiau, po truputį maišydama bėriau miltus. Tešlą supyliau į formą ir ant jos sudėjau pjaustytus persikus.
4.
Kepiau 180 C laipsnių temperatūroje apie 35 - 40 minučių, kol tapo auksinės spalvos.
AUTORIUS: Ugnė Pilvinienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Akvilė
2017-04-14 16:48
Skanus pyragas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital