Greitas faršo troškinys su ryžiais, kopūstu ir bulvėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Greitas faršo troškinys su ryžiais, kopūstu ir bulvėmis
Greitas faršo troškinys su ryžiais, kopūstu ir bulvėmis
Greitas faršo troškinys su ryžiais, kopūstu ir bulvėmis
Autorius apie receptą: Kai lauke po truputį oras vėsta, o namuose norisi nors šiek tiek daugiau jaukumo, pietus ruošiu orkaitėje. Šiandienos troškinys kone tinginių balandėliai, nes jame yra viskas, Kai lauke po truputį oras vėsta, o namuose norisi nors šiek tiek daugiau jaukumo, pietus ruošiu orkaitėje. Šiandienos troškinys kone tinginių balandėliai, nes jame yra viskas, ko gali prireikti balandėliams. Tik pagaminama daug greičiau ir be jokio vargo. Raginu pasigaminti ir Jus. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų kiaulienos faršo
5 vienetai bulvių
0.5 vieneto kopūstų
1 vienetas morkų
3 šaukštai ryžių
2 vienetai pomidorų
1 vienetas kiaušinių
0.5 vieneto svogūnų (smulkinto)
1 skiltelė česnako (smulkinto)
1 litras daržovių sultinio (arba vandens)
0.5 šaukštelio džiovinto raudonėlio
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Patiekiant:
1 pundelis krapų (smulkintų)
pagal poreikį grietinės (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į faršą mušame kiaušinį, beriame druskos, pipirų, sudedame smulkintą svogūną ir česnaką. Masę gerai išmaišome.
2.
Bulves ir morką nuskutame. Bulves supjaustome stambiais gabaliukais, morką - griežinėliais, kopūstą - ruoželiais.
3.
Pomidorus užpilame karštu vandeniu ir staiga perliejame šaltu, nulupame odeles ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
4.
Į troškintuvą suberiame bulves, pabarstome jas druska ir raudonėliu. Ant viršaus paskirstome faršą, pabarstome ryžiais. Ant viršaus sudedame smulkintą kopūstą, kurį pabarstome druska. Ant jo dėliojame morkos griežinėlius ir pomidorą. Troškinį užpilame daržovių sultiniu. Uždengiame dangčiu.
5.
Troškiname iki 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val.
6.
Troškinį pabarstome smulkintais krapais, galima pagardinti jau iškepusį šaukštu grietinės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital