Greitas drėgnas obuolių pyragas su varške

AUTORIUS:
Algirdas Mažeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Drėgnas obuolių pyragas su varške
Drėgnas obuolių pyragas su varške
Drėgnas obuolių pyragas su varške
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 vienetai obuolių (nedidelių)
400 gramų graikiško jogurto
180 gramų varškės 9%
1 stiklinė cukraus (arba pagal skonį)
1.5 stiklinės miltų
4 vienetai kiaušinių
50 mililitrų aliejaus
1 šaukštas kepimo miltelių
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Sudėti varškę, graikišką jogurtą, aliejų ir viską gerai išmaišyti. Kepimo miltelius persijoti su miltais ir įmaišyti į tešlą.
2.
Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius, supjaustyti plonomis skiltelėmis. Atsargiai įmaišyti į tešlą.
3.
Tešlą supilti tešlą į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50 minučių.
4.
Pyragui iškepus viršų pabarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Algirdas Mažeika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
brr
2018-11-14 17:45
O kam aliejaus? Neišeina apsieiti be jo ? ATSAKYTI
Nijole
2018-10-19 19:51
Noriu paklaust ar saukstas kepimo milteliu ar saukstelis tam obuoliu pyragui ATSAKYTI
Reda
2018-11-05 13:39
Čia dedasi šaukštas, nes pyragas gana sunkus. Nors aš kai kepiau, tai dėjau perpus kepimo miltelių ir perpus nugesintos sodos, nes pabijojau, ar miltelių skonio nesijaus. Skanus pavyko ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
užgavėnių idėjos
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital