Greitas dešrelių troškinys su kopūstais ir bulvėmis

AUTORIUS:
Joana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kopūstų troškinys su dešrelėmis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puikus rudeniškas troškinys iš gardžiųjų gėrybių. Puikiai sušildantis, sotus ir toks paprastas, bet labai gardus. Puikus rudeniškas troškinys iš gardžiųjų gėrybių. Puikiai sušildantis, sotus ir toks paprastas, bet labai gardus. Joana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai bulvių
500 gramų raugintų kopūstų
300 gramų rūkytos dešrelės
1 vienetas cukinijų (jaunos, nebūtina)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako (arba pagal skonį)
2 vienetai lauro lapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną susmulkinti, česnaką smulkiai sukapoti, morką sutarkuoti burokine tarka arba supjaustyti plonomis juostelėmis.
2.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, suberti svogūną, česnaką, morkas ir pakepti apie 7 minutes.
3.
Bulves ir cukiniją supjaustyti nedideliais gabaliukais, dešreles supjaustyti.
4.
Į keptuvę sudėti bulves ir cukiniją, pakepti apie 5 minutes.
5.
Į keptuvę su daržovėmis sudėti kopūstus, išmaišyti ir troškinti apie 15 minučių.
6.
Tuomet pabarstyti druska, pipirais, sudėti lauro lapus, dešreles, permaišyti ir troškinti ant silpnos ugnies apie 15 minučių iki kol visi ingredientai suminkštės.
AUTORIUS: Joana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital