Greitas daržovių Stir Fry

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Greitas daržovių Stir Fry
Autorius apie receptą: Jei esate neabejingi azijietiškiems skoniams, bet namuose neturite daug įvairių azijietiškų aliejų, padažų ir pagardų, SANTA MARIA atskuba į pagalbą su savo jau paruoštais Jei esate neabejingi azijietiškiems skoniams, bet namuose neturite daug įvairių azijietiškų aliejų, padažų ir pagardų, SANTA MARIA atskuba į pagalbą su savo jau paruoštais azijietiškais Wok padažais. Asortimente yra keletas skirtingų padažų skonių, su kurių pagalba per akimirką ir be jokio vargo patiekalą paversite tikru azijietišku šedevru. Kai daržovės tokio skonio, niekas net nepastebės, kad čia nėra mėsos ir suvalgys visą kalną pačių įvairiausių daržovių. Jei visgi be mėsos negalite nei dienos, čia puikiai dera ir vištiena bei jautiena. (...daugiau) Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų wok padažo (naudojome Santa Maria Asian Wok Oyster & Garlic)
200 gramų kiaušininių makaronų (naudojome Santa Maria Egg Noodles)
200 gramų mažieji kukurūzai (šviežių arba konservuotų)
12 vienetų rudųjų pievagrybių
8 vienetai brokolių (žiedynų + vieno koto)
2 vienetai morkų
2 vienetai raudonosios paprikos
2 vienetai pak choi salotos
4 skiltelės česnako
2 centimetrai imbiero
2 šaukšteliai sojos padažo
2 šaukšteliai sezamų aliejaus
pagal poreikį aliejaus (kokosų arba sezamų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Visas daržoves supjaustome azijietišku stiliumi: plonomis juostelėmis / griežinėliais / šiaudeliais - kaip jums norisi ir labiau patinka.
2.
Visas daržoves supjaustome azijietišku stiliumi: plonomis juostelėmis / griežinėliais / šiaudeliais - kaip jums norisi ir labiau patinka.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, įtarkuojame česnaką, imbierą ir kepiname maišydami apie minutę. Tuomet į gerai įkaitintą keptuvę palaipsniui dedame ir apkepiname daržoves: į keptuvę pirmiausia keliauja ilgiau kepančios daržovės, o paskutines dedame trumpai kepančias daržoves. Mūsų tikslas tik apskrudinti daržoves, jos turi likti traškios, o ne minkštos ir išsitroškinusios.
4.
Kai daržovės apkepa, supilame padažą ir maišydami pakaitiname viską apie minutę.
5.
Į lėkštes dedame makaronus, ant viršaus daržoves ir pabarstome viską sezamo sėklomis.
Patarimai:
Vietoje recepte esančių daržovių galite naudoti bet kurias daržoves, kurias turite namuose.
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
T
2023-12-03 16:25
Taip pat yra du padažai - wok padažas ir sojos. Tai kurį padažą pilti į keptuvę, kai daržovės apkepa? ATSAKYTI
T
2023-12-03 16:21
Kartojasi žingsniai 1 ir 2. Neparašyta, ką su makaronais daryti. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital