Greitas burokėlių humusas

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Greitas burokėlių humusas
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Autorius apie receptą: Puikus burokėlių humusas, kurį labai skanu ragauti su daržovių lazdelėmis, kitais mėgstamais priedais arba tiesiog tepti ant duonelės. Puikus burokėlių humusas, kurį labai skanu ragauti su daržovių lazdelėmis, kitais mėgstamais priedais arba tiesiog tepti ant duonelės. Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 skardinė konservuotų avinžirnių (konservuotų arba 240 g virtų)
2 vienetai burokėlių (virtų)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis malto kumino
pagal poreikį citrinų sulčių (nebūtina)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Visus ingredientus sudedame į virtuvinį kombainą ir sutriname iki vientisos masės.
2.
Pagal skonį pagardiname druska bei pipirais. Jeigu norisi, įspaudžiame citrinos sulčių.
3.
Jeigu humuso norisi skystesnio, įpilame šiek tiek skysčio nuo konservuotų avinžirnių arba tiesiog vandens.
4.
Patiekiame su daržovių (pvz. morkų) lazdelėmis ar kitais priedais.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital