Greitas burokėlių humusas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Burokėlių humusas
Autorius apie receptą: Tai puikus užkandis, vakarojant su draugų kompanija prie taurės vyno, puikiai tinka žiūrint tv. Pamirkyti į jį daržoves, ryte valgant pusryčius užsitepti ant skrebučio. Tai puikus užkandis, vakarojant su draugų kompanija prie taurės vyno, puikiai tinka žiūrint tv. Pamirkyti į jį daržoves, ryte valgant pusryčius užsitepti ant skrebučio. Žodžiu, patys sugalvosite kaip jį suvartoti. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė avinžirnių (virtų)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai sezamų pastos tahini
1 šaukštelis džiovintų burokėlių miltelių
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Į maisto smulkintuvą sudėkite virtus avinžirnius, smulkintą česnako skiltelę, supilkite aliejų, tahini padažą bei suberkite burokėlių miltelius. Viską trinkite apie 2-3 min., kol masė taps vientisa. Masė turi būti kreminės konsistencijos, jei ji tokia nėra - įpilkite dar šaukštą aliejaus.
2.
Pagardinkite druska bei pipirais ir išmaišykite. Sudėkite į dubenėlį ir užberkite sezamo sėklas. Skanaus vakarojimo!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital