Greitas sausainių pyragas su varškės kremu ir braškėmis

AUTORIUS:
Raminta Valinčiūtė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Nekeptas sausainių pyragas su varškės kremu ir braškėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
360 gramų varškės (naudojau plombyro skonio)
240 gramų sausainių (Selgos, Gaidelio ar pan.)
100 gramų sviesto
100 mililitrų pieno
2 saujos braškių
šiek tiek citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Ištieskite maistinę plėvelę, ant jos sudėkite trimis eilėmis sausainius, prieš tai juos šiek tiek pamirkę į šiltą pieną, jog truputį suminkštėtų.
2.
Varškę išsukite su minkštu kambario temperatūros sviestu iki vientisos masės. Įspauskite šiek tiek citrinos sulčių ir išmaišykite. Varškę galite naudoti ir paprastą be skonio, tik tada ją gerai pertrinkite, pagal skonį pasaldinkite ir įmaišykite šiek tiek vanilės ar kito mėgiamo prieskonio.
3.
Kremą tolygiu sluoksniu užtepkite ant sausainių. Ant vidurinės eilės sausainių išdėliokite eilę braškių. Užlenkite plevele šonines eiles sausainių į viršų, suformuodami "namelį:.
4.
Dėkite vyniotinį į šaldytuvą 3-4 val (galima ir per naktį). Skanaus!
AUTORIUS: Raminta Valinčiūtė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Kazimiera
2019-06-16 13:29
Man labai patinka jusu receptai. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital