Greitas biskvitas tortui pagal Andželiką - purus ir visada pavykstantis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 91)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 91)
Šviesus biskvitas tortui Andželikos
Autorius apie receptą: Rytoj darysiu tortą, tai šiandien išsikepiau biskvitą. Kvepiantis, aukštas, purus ir visada pavykstantis. Naudojau 24 centimetrų kepimo formą. Rytoj darysiu tortą, tai šiandien išsikepiau biskvitą. Kvepiantis, aukštas, purus ir visada pavykstantis. Naudojau 24 centimetrų kepimo formą. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
5 vienetai kiaušinių (naudojau M dydžio)
150 gramų cukraus
150 gramų miltų
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
šiek tiek vanilės aromato
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius, cukrų ir vanilę išplakti elektriniu plakikliu, maksimaliu greičiu, plakti 10 minučių. Po to įberti persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir atsargiai išmaišyti (neplakti!)
2.
Torto formos dugną iškloti kepimo popieriumi, sutepti šiek tiek aliejumi (šonų netepti) ir supilti tešlą.
3.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 minučių. Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku, bet ne anksčiau nei po 30 minučių.
4.
Iškeptą biskvitą palikti formoje šiek tiek atvėsti, paskui išimti ir padėjus ant grotelių visiškai atvėsinti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (23)
Daiva
2024-03-28 23:24
Biskvitas puikiai išėjo. Ačiū Jums už puikų ir paprasta receptą. ATSAKYTI
Patricija
2024-03-03 11:42
Nuostabus biskvitas! Valgau jį tiesiog ir vieną! :D ATSAKYTI
Gabriele
2024-02-02 00:42
Nerealus !!! Pavyko puikiai i 26cm forma. ATSAKYTI
Rita
2024-01-15 22:35
Biskvitas pavyko puikiai. Kepiau 26 cm formoje. Ačiū, už paprastą ir gerai pateiktą receptą. ATSAKYTI
Rūta
2023-10-02 17:26
As nereikia, kad kiaušiniai būtų kambario temperatūros ir atskirt trynius nuo baltymų? ATSAKYTI
Zina
2023-08-03 17:05
Visada pavyksta.super. Aciu ATSAKYTI
Maryte
2023-07-27 19:36
Kodel kepant biskvita likus 15 min iki pabaigos biskvito vidurys sukrenta ATSAKYTI
Jolanta
2023-04-08 13:50
Gerai gavosi ir su didesne - 26 cm forma. Iškilo dar ir virš krašto... ATSAKYTI
Jurgita
2023-04-08 15:58
Ar toks lygus gavosi?Man tai vidurys iškilo,o kraštai nelabai.Ką dariau ne taip? ATSAKYTI
Jurgita
2023-04-07 18:15
Kodėl man viršus iškyla, o šonai nelabai? ATSAKYTI
Jurgita
2023-04-06 19:00
Kiek centimetrų kepimo forma? ATSAKYTI
Inga
2023-04-07 09:51
Autorė aprašyme parašiusi, kad naudojo 24 centimetrų kepimo formą. ATSAKYTI
Milda
2022-11-07 18:59
Manau, pavyko!Pagal šį receptą iškepiau puikų obuolių pyragą, minkštutis toks gavosi. ATSAKYTI
Laima
2022-03-20 14:49
Kodėl man visi biskvytai sukrenta. Šonai pakyle o vidurys sukrytęs ATSAKYTI
Rita
2022-01-24 15:52
Labai geras receptukas ATSAKYTI
Jolita
2021-12-25 00:11
Ar dėti į įkaitintą orkaitę? ATSAKYTI
Simona
2021-12-27 09:51
taip ATSAKYTI
Lina
2021-10-27 15:09
O koks orkaitės programavimas? Su vejaliu ar be? ATSAKYTI
Ana
2021-12-15 16:58
Aš kepiau viršus+apačia, be vėjelio. Labai geras biskvitas. Tik būtinai prieš pjaustant visiškai atvėsinti (dar geriau - kepti iš vakaro ir atvėsusį suvynioti į plėvelę bei per naktį palaikyti šaldytuve). ATSAKYTI
Anonimas
2021-06-08 12:51
Puikiai pavyko! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital