Greitas avižinis trupiniuotis

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Greitas avižinis trupiniuotis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
165 gramai sviesto
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis druskos
210 gramų miltų
1.5 stiklinės granolos
1/4 stiklinės rudojo cukraus
0.5 stiklinės uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, druska, cukrumi.
Pirštais įtrinti sviestą.
Įmaišyti mėgstamos granolos (aš neturėjau paruoštos granolos, tad ekstra būdu padariau taip: avižinius dribsnius pakepinau sausoje keptvėje su saulėgrąžomis, įbėriau aguonų (galima bet kokias mėgstamas sėklas ar riešutus), įmaišiau šaukštą medaus ir kelis šaukštus aliejaus ir, viską gerai permaišius, šiek tiek atvėsinau).
2.
Vieną tešlos dalį suberti į kepimo skardą ir ranka išlyginti pagrindą.
Tada paskirstyti uogienę (geriau rinktis rūgštesnę, aš rinkausi slyvų).
Ant viršaus užbarstyti likusią tešlą.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Atvėsinti ir supjaustyti.
Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital