Greitai rauginti pomidorai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Greitai rauginti pomidorai
Greitai rauginti pomidorai
Greitai rauginti pomidorai
Autorius apie receptą: Aš labai mėgstu silpnai raugtas ar marinuotas daržovės ir kai turiu jų daugiau, būtinai užraugiu. Nesenai puslapyje publikavau greitai raugtų agurkų receptą, tad šiandien Aš labai mėgstu silpnai raugtas ar marinuotas daržovės ir kai turiu jų daugiau, būtinai užraugiu. Nesenai puslapyje publikavau greitai raugtų agurkų receptą, tad šiandien nusprendžiau paeksperimentuoti ir su pomidorais. Prie pomidorų pripjausčiau ir svogūnų. Ir kaip manote, ar skaniai gavosi? Ogi liuks, po geros valandos aš jau ragavau pomidorus. Beje, tai puikus pasirinkimas, kuris puikiai tiks prie mėsos kepsnių ar šašlykų, nes kepimo sezonas jau prasidėjęs. Žodžiu, įtikau savo skoniui. O mano vyrui patinka intensyvesnio skonio raugtos daržovės, tad agurkus ar pomidorus palaikius dieną ar kelias, skonis tikrai bus intensyvesnis. O dabar prie recepto. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 vienetai pomidorų (apytikriai)
1 vienetas svogūnų (arba pagal skonį)
2 skiltelės česnako (apytikriai)
1 pundelis krapų
4 šaukštai aliejaus
2 šaukštai citrinų sulčių (apytikriai)
2 šaukšteliai cukraus (arba 3 šaukštelių ar 1 - 1.5 šaukšto skysto medaus)
5 vienetai pipirų (žirneliais, apytikriai)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pomidorus, svogūnus ir česnako skilteles supjaustyti griežinėliais, krapus susmulkinti.
2.
Į stiklinį, uždaromą indą sluoksniuoti pomidorus, svogūnus, česnakus, krapus, o į tarpelius sudėti pipirų žirnelius.
3.
Į dubenėlį supilti aliejų, citrinų sultis, suberti cukrų, druską ir gerai išmaišyti, supilti į indą su daržovėmis.
4.
Stiklinį indą sandariai uždaryti, kelis kartus krestelėti ir padėti į šaldytuvą. Ragauti galima jau po valandos, o jei norisi intensyvesnio skonio, galima palaikyti kelias valandas, parą ar kelias.
Patarimai:
Ruošiant marinatą, jį ragaukite. Jei norėsite aštresnio skonio, galite įberti aitriosios paprikos miltelių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Sigitas
2023-06-12 13:01
Iš kur atsiranda marinatas, kuriuo užpilame pomidorus, iš trijų šaukštų aliejaus ir visų prieskonių, ir to pakanka, kad apsemtu pomidorus, svogūnus ? Kam išvis čia aliejus reikalingas, net neabejoju, pomidorai bus riebūs, praradę savo gaivumą, pirmą kartą girdžiu, kad tai marinuojate su aliejumi. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital