Greitai rauginti agurkėliai pagal Andželiką

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Greitai rauginti agurkėliai pagal Andželiką
Autorius apie receptą: Labai skanūs ir traškūs. Tokius mėgsta mano šeimyna. Labai skanūs ir traškūs. Tokius mėgsta mano šeimyna. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų agurkų
4 skiltelės česnako
1 pundelis krapų
1 šaukštas druskos
pagal skonį krienų lapų
pagal skonį krienų (nedidelio gabaliuko)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį vandens (verdančio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Agurkus nuplauti, nupjauti galiukus. Česnako skilteles nulupti.
2.
Į puodą sudėti agurkus, išdėlioti krapų šakeles, česnakus, krienų lapus, krienų šaknį, įberti druskos, pipirų ir įpilti vandens, kad viską apsemtų.
3.
Uždengti dangtį ir palikti rūgti 24 valandas. Tuomet jau galima ragauti. Jei norisi, galima juos laikyti ir kelias dienas, bet tuomet laikykite šaldytuve.
Patarimai:
Ingredientų kiekiai apytikriai, juos galima keisti pagal savo skonį ir agurkų kiekį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital