Greitai paruošiamas Kimchi

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Greitai paruošiamas Kimchi
Autorius apie receptą: Kimchi yra pasaulį užkariavęs korėjietiškasis patiekalas – su prieskoniais fermentuoti kininiai kopūstai (ar kitos daržovės). Kimči galite valgyti kaip užkandį ar Kimchi yra pasaulį užkariavęs korėjietiškasis patiekalas – su prieskoniais fermentuoti kininiai kopūstai (ar kitos daržovės). Kimči galite valgyti kaip užkandį ar pagardą, puikiai tinka prie azijietiškų patiekalų. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas kininių kopūstų
1 vienetas imbiero
3 šaukštai sambal oelek aitriųjų paprikų padažas
2 šaukštai ryžių acto
2 šaukštai žuvies padažo
1 šaukštas sojos padažo (naudojome "Santa Maria")
1 šaukštas cukraus
1 skiltelė česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuplaukite kopūstų lapus. Plaudami juos paminkykite rankomis, kad suminkštėtų. Supjaustykite ir sudėkite į dubenį.
2.
Sudėkite kelis supjaustytus imbierų gabaliukus ir sutrinkite česnaką.
3.
Visus ingredientus sumaišykite ir sudėkite į sandarius stiklainius. Stiklainius sudėkite į šaldytuvą bent 30 minučių. (Jei norite stipriai raugintų daržovių, laikykite jas apie 3 paras kambario temperatūroje arba apie 1 savaitę šaldytuve).
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
sriubos
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital