Greitai marinuoti virti burokėliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Greitai marinuoti virti burokėliai
Autorius apie receptą: Labai skanūs ir nesudėtingai paruošiami. Labai skanūs ir nesudėtingai paruošiami. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas burokėlių
4 šaukštai aliejaus (apytikriai)
4 šaukštai obuolių acto
3 šaukštai citrinų sulčių (šviežiai spaustų)
2 skiltelės česnako (apytikriai, nebūtina)
2 šaukšteliai rudojo cukraus
1 šaukštelis himalajų druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į puodą įpilti vandens, užvirti, sudėti burokėlius ir virti apie 35 minutes iki kol išvirs. Nulupti ir sutarkuoti smulkia burokine tarka, aš tarkuoju specialiu smulkintuvu. Sudėti į dubenį.
2.
Česnaką smulkiai sukapoti.
3.
Į dubenį su burokėliais berti druską, cukrų, supilti citrinos sultis, obuolių actą, aliejų ir sudėti česnaką. Išmaišyti.
4.
Paruoštus burokėlius palikti kambario temperatūroje nuo 4 iki 12 valandų. Vėliau laikyti šaldytuve. Ragauti mažiausiai po 12 valandų marinavimo.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
irena
2023-07-15 15:01
burokeliai per 35min tikrai neisverda ATSAKYTI
Rima
2023-07-05 14:02
O tai paprasta druska netinka?Tik Himalajų? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital