Greitai marinuoti virti burokėliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Greitai marinuoti virti burokėliai
Autorius apie receptą: Gardūs lengvai marinuoti virti burokėliai. Gardūs lengvai marinuoti virti burokėliai. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas burokėlių
1 pundelis kalendros (arba petražolių ar krapų)
4 šaukštai aliejaus (apytikriai)
4 šaukštai obuolių acto
3 šaukštai citrinų sulčių (šviežiai spaustų)
3 šaukšteliai rudojo cukraus
1 šaukštelis himalajų druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į puodą įpilti vandens, užvirti, sudėti burokėlius ir virti apie 35 minutes iki kol išvirs, tuomet nulupti ir supjaustyti stambesnėmis skiltelėmis, sudėti į dubenį.
2.
Kalendras susmulkinti.
3.
Į dubenį su burokėliais suberti druską, rudąjį cukrų, supilti citrinos sultis, obuolių actą ir aliejų, labai gerai išmaišyti ir palikti kambario temperatūroje bent 4 valandoms.
4.
Tuomet burokėlius padėti į šaldytuvą ir ragauti po 12 valandų. Kuo ilgiau palauksite, tuo skanesni bus.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
saulius
2020-08-31 11:26
Nu jo paskaicius antraste, ir recepta tai tikrai greitai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital