Greitai marinuoti raudonieji svogūnai

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Greitai marinuoti raudonieji svogūnai
Autorius apie receptą: Nei vienas kepsnių vakarėlis neapsieina be gardžių priedų. Tai puikus garnyras, kuris puikiai tinka daugeliui kepsninėje ruoštų patiekalų. Nei vienas kepsnių vakarėlis neapsieina be gardžių priedų. Tai puikus garnyras, kuris puikiai tinka daugeliui kepsninėje ruoštų patiekalų. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 mililitrų vandens
100 mililitrų cukraus
50 mililitrų acto
2 vienetai rausvųjų svogūnų
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis rausvųjų pipirų (naudojome "Santa Maria")
1 šaukštelis aitriųjų paprikų dribsnių (naudojome "Santa Maria")
2 vienetai lauro lapų (naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Puode sumaišykite actą, cukrų ir vandenį ir užvirkite. Suberkite druską, rausvuosius pipirus, laurų lapus ir aitriųjų paprikų dribsnius. Pamaišykite ir palikite atvėsti.
2.
Nulupkite ir supjaustykite svogūnus plonais žiedeliais, suberkite į sandariai uždaromą stiklainį. Svogūnus užpilkite marinatu ir palaikykite šaldytuve ne trumpiau kaip 2 valandas (geriausią rezultatą pasieksite jei paliksite juos pastovėti 24 valandas).
Patarimai:
Tas pats marinatas taip pat tinka morkoms ir pastarnokams!
Vietoje rausvųjų pipirų, galima naudoti "Santa Maria" juoduosius.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital