Greitai marinuoti moliūgai

AUTORIUS:
Irena
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Greitai marinuoti moliūgai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs marinuoti moliūgai greitam vartojimui! Labai skanus, traškus garnyras prie karštų patiekalų, pvz., plovo ar kepsnelių. Tinka patiekti ir užkandžiams prie Labai skanūs marinuoti moliūgai greitam vartojimui! Labai skanus, traškus garnyras prie karštų patiekalų, pvz., plovo ar kepsnelių. Tinka patiekti ir užkandžiams prie sūrių. Dažniausiai suvalgome per maždaug savaitę, laikomi ilgiau gabaliukai ima minkštėti, o mes mėgstame standesnius. (...daugiau) Irena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas moliūgų (nulupto ir be sėklų)
300 mililitrų vandens
100 gramų cukraus
80 mililitrų obuolių acto
5 vienetai lauro lapų
1 šaukštelis pipirų (žirneliais)
1/4 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio kalendros (žirneliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Moliūgą nuvalyti ir supjaustyti kubeliais.
2.
Į puodą pilti vandenį, actą, berti druską, cukrų, pipirus, kalendrą ir dėti sutrupintus lauro lapus. Užvirinti.
3.
Į užvirusį marinatą sudėti moliūgus ir pavirti 5 minutes. Palikti atvėsti. Valgyti galima iš karto atvėsusius.
4.
Sudėti moliūgus į stiklainiuką ar kitą indą, užpilti marinatu ir, kol suvartosite, saugoti šaldytuve.
AUTORIUS: Irena
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis