Greitai marinuoti agurkai

AUTORIUS:
Viktorija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Greitai marinuoti agurkai
Autorius apie receptą: Jau buvau pamiršusi, kaip skanu. Marinavimui naudojau 1 litro kibirėlį. Jau buvau pamiršusi, kaip skanu. Marinavimui naudojau 1 litro kibirėlį. Viktorija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai agurkų
3 skiltelės česnako
0.5 pundelio krapų
2 šaukštai acto (apytikriai, žr. patarimus)
1 šaukštas druskos (su kaupu)
0.5 šaukšto cukraus
pagal poreikį vandens (kuo šaltesnio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Agurkus perpjauti į 4 dalis. Česnakus perpjauti į kelias dalis, krapus susmulkinti.
2.
Į 1 litro kibirėlį ar dubenį dėti agurkus, česnakus, berti druską, cukrų, pilti actą, berti krapus, užpilti vandens tiek, kad apsemtų agurkus. Uždengti ir papurtyti, kad viskas išsimaišytų. Dėti į šaldytuvą 2 valandoms.
Patarimai:
Jei mėgstate, kad būtų daugiau rūgštelės, acto galite pilti ir 4 šaukštus.
AUTORIUS: Viktorija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital