Greitai marinuota skumbrė

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Greitai marinuota skumbrė
Autorius apie receptą: Greitas ir paprastas marinavimo būdas. Greitas ir paprastas marinavimo būdas. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai skumbrės (didelių)
200 mililitrų acto 5%
150 mililitrų augalinio aliejaus (žr. patarimus)
1.5 vieneto svogūnų (didesnio, apytikriai)
3 šaukšteliai rudojo cukraus
2 šaukšteliai himalajų druskos
pagal skonį lauro lapų
pagal skonį kvapiųjų pipirų
pagal skonį garstyčių grūdelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Skumbrę įpjauti iki pusės, išdarinėti. Supjaustyti nedideliais gabaliukais.
2.
Svogūną susmulkinti pusžiedžiais.
3.
Į 1.5 litro stiklainį dėti dalį svogūnų, tuomet skumbrės gabaliukų, įberti druskos, cukraus, pipirų, garstyčių grūdelių, dėti lauro lapelį, vėl dėti svogūnų, skumbrę ir sluoksniuoti iki kol neliks ingredientų. Paspausti. Užpilti acto, aliejaus ir sandariai uždaryti.
4.
Stiklainį kelias minutes vartyti, kad visas turinys gerai išsimaišytų.
5.
Dėti į šaldytuvą, kelis kartus pavartant marinuoti dvi paras.
Patarimai:
Naudokite augalinį aliejų, tik ne alyvuogių, jis netinka.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital