Greita vištienos užtepėlė su pievagrybiais

AUTORIUS:
Jadvyga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Greita vištienos užtepėlė su pievagrybiais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai greita ir labai skani užtepėlė - puikiai tinka įdaryti krepšelius, šaukštelius, tepti ant duonelės, tiekti kaip mišrainę. Tinka ir šventėms, ir pusryčiams! Labai greita ir labai skani užtepėlė - puikiai tinka įdaryti krepšelius, šaukštelius, tepti ant duonelės, tiekti kaip mišrainę. Tinka ir šventėms, ir pusryčiams! Jadvyga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 gramų rūkytos vištienos
8 vienetai pievagrybių (didesnių)
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 vienetas svogūnų (mažo)
2 šaukštai aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną smulkiai sukapoti. Pievagrybius nuvalyti ir supjaustyti mažais gabalėliais.
2.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti svogūnus, apkepinti, pamaišant, kol suminkštės. Sudėti pievagrybius, pakepinti kelias minutes, kol pievagrybiai "susileis" ir pakaitinti, kol nugaruos skystis. Palikti atvėsti.
3.
Kiaušinius ir vištieną supjaustyti smulkiais kubeliais. Sudėti atvėsusius pievagrybius.
4.
Pagardinti druska, majonezu, gerai išmaišyti.
5.
Įdaryti šaukštelius, krepšelius ar tepti ant skrudintos duonelės.
AUTORIUS: Jadvyga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital