Greita vištienos užtepėlė

AUTORIUS:
Viltė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Greita vištienos užtepėlė
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Soti, labai paprastai paruošiama užtepėlė, kuriai sunku atsispirti. Labai skanu tepti ant duonos riekelės ir pabarstyti mėgstamų žalumynų! Soti, labai paprastai paruošiama užtepėlė, kuriai sunku atsispirti. Labai skanu tepti ant duonos riekelės ir pabarstyti mėgstamų žalumynų! Viltė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas vištienos krūtinėlės
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
3 šaukštai majonezo (arba pagal poreikį)
pagal skonį prieskonių paukštienai
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištienos krūtinėlę išmušti, pabarstyti prieskoniais vištienai ir įtrinti, jei turite laiko, palikti bent valandai pasimarinuoti. Į keptuvę pilti aliejų, dėti vištieną ir kepti iki kol švelniai paskrus ir iškeps, atidėti. Jei norite, galima mėsą ir išvirti.
2.
Svogūną ir česnako skilteles susmulkinti.
3.
Į keptuvę berti svogūną, česnaką ir pakepti kelias minutes iki kol suminkštės.
4.
Į dubenį dėti vištieną, svogūnus ir česnaką ir sutrinti elektriniu maisto smulkintuvu iki vientisos masės. Berti druską, pipirus, dėti majonezo ir gerai išmaišyti.
Patarimai:
Prieskonius galite rinktis pagal savo skonį ar į pačią užtepėlę papildomai įberti aitriosios paprikos, rūkytos paprikos, česnako miltelių, mėgiamų kitų prieskonių ir pasikoreguoti skonį pagal savo norus.
AUTORIUS: Viltė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital