Greita vištienos užkandėlė su daržovėmis drebučiuose

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Greita vištienos užkandėlė su daržovėmis drebučiuose
Autorius apie receptą: Pagaminau vištienos ir daržovių užpiltinę, kuri manau puikiai tiks ir šventiniam stalui. Užpiltinei pagaminti galite naudoti ne tik vištieną, bet ir kitą virtą mėsą, Pagaminau vištienos ir daržovių užpiltinę, kuri manau puikiai tiks ir šventiniam stalui. Užpiltinei pagaminti galite naudoti ne tik vištieną, bet ir kitą virtą mėsą, žuvį, įdėti kiaušinių ir panašiai. Daržoves galite pasirinkti sau labiausiai patinkančias ir turimas namuose. Svarbiausia turėti želatinos ir daržovių užpiltinę pagaminti bus vieni juokai. Tokias užpiltines galima gaminti verdant sultinį, bus dar gardžiau, bet ir šios mano pagamintos užpiltinės labai gardžios ir puikiai atrodo patiektos ant stalo (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 litras vandens (karšto)
400 gramų vištienos (virtos)
2 vienetai morkų (virtų, nedidelių)
150 gramų konservuotų žirnelių
150 gramų konservuotų kukurūzų
3 šaukštai želatinos
0.5 kubelio daržovių sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vištieną ir morkas išvirti.
2.
Vandenį užvirti, supilti į dubenį, įdėti daržovių sultinio kubelį ir ištirpinti. Gerai išmaišyti ir perkošti per sietelį kelis kartus.
3.
Į karštą daržovių sultinį suberti želatiną ir maišyti iki kol granulės visiškai ištirps.
4.
Vištieną ir morkas supjaustyti nedideliais kubeliais.
5.
Į indelius, kuriuose norite ruošti užkandėles, sudėti dalį morkų, žirnelių, kukurūzų. Tuomet užpilti paruoštu sultiniu iki kol vos apsems daržoves.
6.
Pastatyti stingti į šaldytuvą. Kai šiek tiek apstings, ištraukti iš šaldytuvo ir sudėti smulkintą vištiena ir dar dalį daržovių. Vėl pastatyti į šaldytuvą stingti. Kartoti iki kol neliks produktų.
7.
Paruoštas užkandėles palaikyti šaldytuve iki kol sutvirtės, tuomet bus tvirtos ir puikiai išsiims iš pasirinktų indelių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital