Greita vištienos krūtinėlė su pievagrybiais ir grietinėle

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
Autorius apie receptą: Taip iškepta vištienos krūtinėlė nebus sausa ir prie viryklės nesugaišite daug laiko, o pietūs ar vakarienė bus tikrai nuostabi. Taip iškepta vištienos krūtinėlė nebus sausa ir prie viryklės nesugaišite daug laiko, o pietūs ar vakarienė bus tikrai nuostabi. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai vištienos krūtinėlės
400 gramų rudųjų pievagrybių (arba paprastų pievagrybių)
60 mililitrų balto sauso vyno
60 mililitrų vištienos sultinio
50 mililitrų grietinėlės
3 šaukštai sviesto
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas čiobrelių (šviežių, smulkintų)
pagal poreikį miltų
pagal skonį druskos
šiek tiek petražolių (šviežių, smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištienos krūtinėles perpjauti išilgai, bus 6 gražūs kepsneliai. Kiekvieną kepsnelį pabarstyti druska, apvolioti miltuose ir nupurtyti jų perteklių.
2.
Į įkaitintą keptuvę supilti aliejų ir įdėti šaukštą sviesto. Kepti krūtinėlę iš abiejų pusių po keletą minučių, kol gražiai paruduos.
3.
Į tą pačią keptuvę, kur kepė vištiena, sudėti pievagrybius. Jei pievagrybiai nevienodo dydžio, perpjauti juos per pusę ar į keturias dalis. Ant grybų sudėti likusius 2 šaukštus sviesto ir čiobrelius. Jei ištirpdysite prieš sudedant grybus, sviestas pradės degti ir duos patiekalui kartumą. Maišant kepti apie 6 minutes.
4.
Supilti sausą vyną, vištienos sultinį ir kepti, kol padažo šiek tiek nugaruos ir jis sutirštės, tada supilti grietinėlę.
5.
Į padažą sudėti iškeptas krūtinėles, petražoles. Kepsnelius pavartyti, kad pasidengtų padažu.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Laura
2020-10-14 16:46
Puikiai gavosi. Draugas grybu nemegsta bet paragaves nutare kad padarys issimti siam receptui :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital