Greita užkandėlė su smidrais ir šonine orkaitėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Greita užkandėlė su smidrais ir šonine orkaitėje
Greita užkandėlė su smidrais ir šonine orkaitėje
Greita užkandėlė su smidrais ir šonine orkaitėje
Autorius apie receptą: Užkandis, kurį pagaminsite lengvai ir greitai. Užkandis, kurį pagaminsite lengvai ir greitai. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų smidrų
200 gramų mielinės sluoksniuotos tešlos (apytikriai)
200 gramų šaltai rūkytos šoninės (plonai pjaustytų juostelių (14 vnt) arba šaltai rūkyto kumpio)
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į puodą įpilkite vandens ir pavirkite smidrus 2 - 3 minutes, išgriebkite ir perpilkite šaltu vandeniu tam, kad išliktų traškūs.
2.
Šaldytą tešlą supjaustykite plonomis juostelėmis.
3.
Šoninės juosteles perpjauti išilgai, tuomet turėtų būti 28 juostelės.
4.
Kiekvieną smidrą apsukite šoninės juostele, tuomet apsukite sluoksniuota tešla.
5.
Į dubenį įmuškite kiaušinį, išplakite ir kiaušinio plakiniu aptepkite visus paruoštus suktinukus.
6.
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, sudėkite suktinukus ir kepkite įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 - 20 minučių iki kol tešla pakils ir gražiai parus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital